Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Medzi moderátormi SuperStar to bude iskriť: Pozrite, takto kedysi Mareš balil sexi Slovenku Alagič!

Jasmína Alagič a Leoš Mareš Zobraziť galériu (10)
Jasmína Alagič a Leoš Mareš

BRATISLAVA – Tomuto sa bude manželka prizerať! Len pred niekoľkými týždňami sa verejnosť dozvedela, že moderátorkou novej série Česko-Slovensko hľadá Superstar bude krásna Slovenka Jasmina Alagič (28). V týchto dňoch Markíza prezradila, že jej moderátorským partnerom je česká hviezda Leoš Mareš (41), ktorý s našou kráskou pred takmer 3 rokmi randil.

Finalistka Miss Universe z roku 2009, ktorá očarila svojou exotickou krásou s balkánskymi aj maďarskými koreňmi, Jasmina Alagič je nielen krásna, ale aj šikovná. Už takmer 3 roky je tvárou módnej televízie Fashion Tv a vďaka rečovej zdatnosti, pohotovosti a humoru sa jej podarilo zaujať a stala sa moderátorkou veľkej šou Česko-Slovensko hľadá SuperStar, ktorú bude moderovať s českou moderátorskou hviezdou Leošom Marešom.


Zrodila sa ďalšia Adela Banášová?! Mladá moderátorka odrovnala všetkých v sále


No mnohí možno nevedia, že v minulosti táto dvojica mala k sebe naozaj dosť blízko. Podarilo sa nám ich pred troma rokmi pristihnúť na rande na nábreží Dunaja, kde sa k sebe túlili a prejavovali si nežnosti. Teraz sa ich cesty vďaka šou opäť skrížili. S tým rozdielom, že Mareš je čerstvo ženatý a už dva roky seká dobrotu a žiadne iné sukne už nenaháňa.

Napriek tomu to však medzi dvojicou vďaka minulosti môže na pódiu iskriť, čo môže byť pre divákov celkom zaujímavé. Aj keď pre Leošovu manželku Moniku to asi veľká zábava nebude, prizerať sa na to, že jej muž trávi toľko času po boku ženy, o ktorú mal v minulosti záujem. Napriek tomu sa nechajme prekvapiť, ako to tejto moderátorskej dvojici spolu pôjde.

Leoš Mareš a Jasmina Alagič sa k sebe takto pred tromi rokmi túlili.
Zobraziť galériu (10)
Leoš Mareš a Jasmina Alagič sa k sebe takto pred tromi rokmi túlili.

Jasmina Alagič a Leoš Mareš spolu na rande pred rokmi.
Zobraziť galériu (10)
Jasmina Alagič a Leoš Mareš spolu na rande pred rokmi.

Viac o téme: Leoš MarešJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu