Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajné triky najvplyvnejšej ženy nášho šoubiznisu: Koho sa dotkne, z toho je celebrita!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (7)
Gabriela Drobová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Táto známa žena to jednoducho vie! Reč je o bývalej šedej eminencii Markízy a terajšej riaditeľke Fashion Tv Gabriele Drobovej (43), ktorá už roky patrí k najvplyvnejším ženám nášho šoubiznisu. Kto sa dostal pod jej krídla, sa v krátkom čase stal známou osobnosťou. Nedávno sme ju vyspovedali a zisťovali sme, ako to robí.

Za svoj úspech vďačia jej! Gabriela Drobová v roku 2010 skončila po skoro 15 rokoch v televízii Markíza. Ako dramaturgička a kreatívna producentka stála za takými projektmi ako Nevesta pre milionára, Slovensko má talent, Česko Slovensko hľadá SuperStar či Talentmánia, čo boli najväčšie šou tej doby. Rovnako tak sa podieľala na reláciách a talkshow Vitajte doma!, Rodiny v aréne, Uragán, Smotánka, Na streche, Miss, Slávik, Silvester s Markízou, Zámena manželiek a Gabikina srdcovka – Adela show. 

Zo známych ľudí urobila ešte známejších a z bežných ľudí, ktorým dala šancu objaviť sa v šou, sa razom stali známe tváre. Niektorí z nich úspech zvládli, iní nie a ako rýchlo vzplanuli, tak aj rýchlo zhasli. Snáď najväčšiu celebritu urobila z mníchovského podnikateľa Honzíka Novotného, do ktorého sa zahľadelo niekoľko známych Sloveniek.


Vplyvná žena slovenského šoubiznisu: Po ťažkom úraze trpí vážnou fóbiou!


Gabriela už 8 rokov šéfuje módnej televízii a je neprehliadnuteľnou súčasťou snáď každého večierka. Tam si tiež vybrala dievčatá – bývalé missky, z ktorých urobila známe moderátorky, ktoré sa nakoniec uchytili aj v iných médiách a dnes patria k známym tváram.

Medzi tie najmladšie objavy, o ktorých sa aktuálne hovorí, patrí aj moderátorka Jasmína Alagič. Tá sa čoskoro predstaví ako moderátorka v šou SuperStar, čo jej Drobová predpovedala už v novembri minulého roka, keď moderovala prvý veľký event Fashion sparkling charity night spolu s Jurajom Bačom. „Ich moderovanie predčilo moje očakávania, pretože boli naozaj fantastickí a medzi hosťami sa ozaj šepkalo, že  títo dvaja určite čoskoro dostanú nejaký veľký televízny džob,“ povedala nám vtedy Drobová, ktorá za roky v šoubiznise, vytvorila naozaj nejednu celebritu. Preto nás zaujímalo – Ako to robí? Odpoveď sa dozviete vo VIDEU.

Drobová - rozhovor 3

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu