Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mega TAJNÁ svadba: Známy moderátor sa oženil s touto kráskou!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

LITOMYŠL - Ďalšia utajená svadba v prominentných kruhoch! Známy moderátor Leoš Mareš (41) sa v utorok oženil so snúbenicou Monikou Koblížkovou (36). Dvojica si svoje Áno povedala na zámku Litomyšl.

Český moderátor Leoš Mareš vliezol do chomúta už po druhý raz. Jeho vyvolenou sa stala krásna brunetka Monika Koblížková, s ktorou tvoril pár viac ako dva roky. Obrad sa konal v úplnej tajnosti na zámku Litomyšl a oddával ich známy farár Zbigniew Czendlik. Ich sobáš potvrdil aj miestny starosta, ktorý bol pri tom.


Veľký životný krok Leoša Mareša: Svoju partnerku požiadal o ruku najromantickejším spôsobom


„Bolo to nesmierne citovo príjemné, obidvaja vyzerali zamilovane. A aj keď nám všetkým bola v kostole zima, z nich láska doslova sálala,“ prezradil portálu Blesk.cz starosta Litomyšle. Hoci sa od Leoša očakávali veľkolepé oslavy, na svadbe boli len rodičia novomanželov a svedkovia. Nevedeli o nej dokonca ani ich najbližší priatelia. Hrdličky si už v týchto dňoch užívajú svadobnú cestu v Dubaji. Zamilovanej dvojici gratulujeme a želáme veľa šťastia a lásky ich spoločným životom!

Známy moderátor Leoš Mareš sa v utorok tajne oženil so snúbenicou Monikou Koblížkovou.
Zobraziť galériu (6)
Známy moderátor Leoš Mareš sa v utorok tajne oženil so snúbenicou Monikou Koblížkovou.  (Zdroj: Instagram.com/leosmares)

Moderátor požiadal svoju o päť rokov mladšiu partnerku koncom októbra v Mariánskych Lázňach, kedy si pre ňu pripravil aj súkromný ohňostroj. S exmanželkou Monikou, s ktorou má dvoch synov Jakuba a Matěja, sa pri tom rozviedol len v máji minulého roka.

Leoš Mareš si s Monikou sľúbili vernosť v tajnosti na zámku Litomyšl.
Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš si s Monikou sľúbili vernosť v tajnosti na zámku Litomyšl.  (Zdroj: Archív Tiffany & Co.)

Viac o téme: Leoš MarešMonika Koblížková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu