Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vplyvná žena slovenského šoubiznisu: Po ťažkom úraze trpí vážnou fóbiou!

Vplyvná žena slovenského šoubiznisu Zobraziť galériu (7)
Vplyvná žena slovenského šoubiznisu (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – Toto o nej vedel iba málokto! Bývalá šedá eminencia Markízy a riaditeľka Fashion Tv Gabriela Drobová (43) patrí už roky k najvplyvnejším ženám nášho šoubiznisu. Nedávno sme ju vyspovedali a zistili sme, že aj silná žena, akou bezpochyby je, má fóbiu. Môže za to úraz, ktorý sa jej stal pred 8 rokmi.

Poriadny strach! Gabriela Drobová patrí k aktívnym ženám. Neustále sa objavuje na rôznych spoločenských akciách, kde srší energiou. Okrem toho aj veľa cestuje. Nedávno sa vrátila z Ameriky, kde si užívala slnečné počasie.

Preto nás zaujímalo, keďže u nás je teraz zima, či má rada aj toto ročné obdobie a či má rada aj zimné športy. „Ja zimu milujem, milujem  že tu máme 4 ročné obdobia. Zimné športy mám rada, ale priznám sa, že odkedy som padla zo schodov v roku 2010 a zlomila som si lakeť, aj s kolenom som mala problém, tak odvtedy mám problém so všetkým, čo je dole kopcom. Hore kopcom, hore schodmi zvládam, ale mám obrovský rešpekt ísť naspäť,“ prezradila topkám nedávno Drobová, ktorá priznala, že má z výšky a návratu dole jednoducho fóbiu.

Drobová - zima, hory, chata
„Ja si myslím, že áno, ale už som si hovorila, že máme na Donovaloch chalupu, že musím zobrať toho trénera a musím to prekonať, lebo inak to neurobím,“ povedala blondínka, ktorá sa však už uplynulý víkend odhodlala fóbiu prekonať. A ako sa sama pochválila svojim známym na sociálnej sieti, aj sa jej to podarilo a po rokoch si zalyžovala. „Dnes som to aj vďaka úžasnému inštruktorovi Maťovi, zdá sa, aspoň trocha prekonala. Ďakujem. Pre niekoho brnkačka, pre mňa let na mesiac,“ napísala Drobová na Facebook a dodala: „Nikdy nie je neskoro začať odznova.“ A my s ňou súhlasíme...

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu