Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

To vážne? Juraj Bača hazarduje so zdravím, za všetko môže TOTO!

Juraj Bača Zobraziť galériu (6)
Juraj Bača (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Keď ide o dobrú vec, neexistujú žiadne prekážky! To už niekoľkokrát dokázal Juraj Bača (30), ktorý je známy tým, že okrem herectva a hudby sa často a rád venuje rôznym dobročinným udalostiam. Inak to nebolo ani počas tohto týždňa, keď sa objavil na charitatívnom koncerte v Čataji, kde malo jeho vystúpenie jediný háčik. Umelec má totiž zdravotné problémy.

Juraj prednedávnom dostal zápal pľúc, ktorý rozhodne nepatrí medzi ľahké ochorenia. I napriek tomu sa rozhodol postaviť na pódium a odpáliť poriadnu šou pri príležitosti benefičného koncertu na podporu mladej rodiny, ktorej pred pár dňami vyhorel celý dom.

Bača - benefičný koncert Čataj
„Všetci mi hovoria, či mi šibe a že to zdravie je len jedno, ale zasa na druhej strane nejdem tam tancovať ani skákať, idem trochu zaspievať. Mám pripravenú zálohu, že do toho zatiahnem ľudí a pevne dúfam, že to dopadne tak, že ja budem len hrať na gitare a ľudia budú spievať,“ povedal nám, keď sme jeho počin označili za obdivuhodný a zaujímali sa, prečo radšej nezostal doma v posteli.

Juraj aj napriek chorobe predviedol parádnu hudobnú šou.
Zobraziť galériu (6)
Juraj aj napriek chorobe predviedol parádnu hudobnú šou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem toho, že na akciu popozýval množstvo známych tvárí, na pomoc zúfalej rodine, ktorá prišla o strechu nad hlavou, vyzýva aj verejnosť. „Bol by som veľmi rád, ak by ste mohli pomôcť tejto mladej rodine, naozaj je to nešťastie, ktoré sa môže stať komukoľvek z nás. Majú dve krásne deti a keď uvidíte, ako skončil ten dom, určite vám to nedá a pomôžete nejakým darom alebo aj šatstvom či inými vecami. Všetkému sa veľmi potešia,“ odkázal všetkým, ktorí sú ochotní svojou troškou prispieť na dobrú vec. 

Ak vás zaujíma viac informácií o nešťastí, ktoré postihlo rodinu Repových, či ako vyzeral benefičný koncert, pozrite si náš videorozhovor. 

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu