Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najkrajšia riaditeľka na Slovensku iba v erotickej bielizni: Páni, po týchto záberoch ani nezaspíte!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Nina Skalikova Photography)

BRATISLAVA - Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (23) si pre svojich fanúšikov pripravila špeciálne valentínske prekvapenie. Na internete sa totiž pochválila zábermi, ktoré rozprúdili hladinu mužskej fantázie azda najviac, ako sa len dá. Pohľad na jej telo iba v rafinovanej spodnej bielizni hovorí za všetko!

Miss Slovensko 2013, 14. najkrajšia žena sveta a riaditeľka súťaže krásy Karolína Chomisteková je naším skutočným klenotom. Okrem toho, že má na svojom konte niekoľko úspechov, dokáže brunetka stále zaujať aj nesmierne zaujímavým zjavom a sexi figúrou, ktorou by mohla pokojne konkurovať i svetovým topmodelkám od Victoria´s Secret.


Známa Slovenka dráždi v čipkovanom »prádielku«: Takú sexi riaditeľku by chcel každý!


Dôkazom môžu byť jej najnovšie fotografie, s ktorými sa pochválila na sociálnej sieti. Tie však museli stáť Karolínu aj poriadnu dávku odvahy. Známa Slovenka si totiž v spolupráci s istou značkou luxusnej spodnej bielizne zapózovala len v úspornom „prádielku“, v ktorom vytasila azda všetok svoj „arzenál“.

Zaujímalo nás preto, ako sa jej v tak odvážnom modeli fotilo.  Keďže sa venujem príležitostne modelingu, fotím aj spodnú bielizeň a plavky. Samozrejme, pokiaľ to je decentné a má to v sebe eleganciu, nemám s tým problém,” odpovedala Topkám Chomisteková.

Rafinovaný kúsok zároveň dopĺňali aj rajcovné podväzky, ktoré v kombinácii so sexi pózou vytvorili priam dokonalý výsledok. Hoci sú snímky naozaj „horúce", zároveň sú aj decentné a nie je vidno nič, čo by malo zostať zakryté.

Nuž, páni, tomuto sa povie pohľad pre Bohov!

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu