Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácka moderátorka o svojej svadbe: Chcem to ako Kim Kardashian!

Markizácka moderátorka prehovorila o svadbe. Zobraziť galériu (5)
Markizácka moderátorka prehovorila o svadbe. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Známa tvár z markizáckeho Telerána Dáša Šarközyová alias Mamba (29) je už tri roky po uši zamilovaná do svojho partnera Tonyho Poruchu (28). Dvojica láskou priam prekypuje a k ich šťastiu už chýba naozaj len jediné – svadba. Aké predstavy má o svojom vysnívanom dni práve sympatická herečka? Nuž, rovno „Kardashianovské“!

Mamba (čierna či aká) - rozhovor

Herečka a moderátorka z Telerána Dáša Mamba Šarközyová randí s tanečníkom Tonym Poruchom už tri roky. Zamilované hrdličky si vyznávajú lásku na každom kroku a svoje city si nehanbia prejaviť ani na sociálnej sieti, ani na verejnosti. Obaja skrátka prekypujú šťastím a už na prvý pohľad je vidno, že sú jeden pre druhého stvorení.


Nová posila v Markíze: Ďalší známy spevák ako redaktor... Neuveríte!


Keď sme umelcov nedávno stretli v spoločnosti, nedalo nám preto neopýtať sa, či majú v pláne spečatiť svoj vzťah aj oficiálne. A hoci tmavovláska nám spočiatku tvrdila, že na to, aby sa ľúbili, nepotrebujú žiaden „papier“ a zásnuby neriešia, predstavy o vlastnej svadbe má už paradoxne dávno premyslené.

„Moja svadba by mala byť obrovská, normálne že Kim Kardshianovské predstavy,“ povedala Topkám temperamentná markizáčka. „Moja pradávna predstava bola, že budem mať svadbu vo Francúzsku a vydávať sa v Notre-Dame," prezradila ďalej Dáša. „No a keď už sa tak stane, tak ani nechcem vedieť, koľko bude stáť tá svadba. My máme strašne veľa kamarátov, ktorých máme radi a neviem si predstaviť, že by sme niekoho nepozvali. Ja mám tiež veľkú rodinu, takže bude veľa ľudí na tej svadbe. A predstavujem si krásne šaty, krásny oblek, krásnu kyticu, stany a hlavne veľa jedla,“ uzavrela s úsmevom na tvári Mamba.

Sympatické hrdličky Mamba Dasha a Tony sú spolu už tri roky.
Zobraziť galériu (5)
Sympatické hrdličky Mamba Dasha a Tony sú spolu už tri roky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu