Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rajcovné markizácke milenky: Pozrite, TOTO sú ony!

Markizácke milenky Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Antónia Lišková, Zuzana Norisová Zobraziť galériu (3)
Markizácke milenky Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Antónia Lišková, Zuzana Norisová

BRATISLAVA – Niekoho stretnete, bláznivo sa zamilujete, cítite sa maximálne šťastne. Zároveň však viete, že váš vyvolený je ženatý a celé sa to nemalo radšej vôbec stať. Tento príbeh zažívajú aj niektoré z markizáckych mileniek. Nejde však o „bokovky“ moderátorov či redaktorov v Záhorskej Bystrici, ale o nový markizácky seriál s názvom Milenky, ktorý sa už čoskoro dostane na televízne obrazovky.

Televízia Markíza si pre svojich divákov pripravila nový dramatický seriál s názvom Milenky, ktorý ukazuje životy štyroch priateliek. Ide o právničku Zuzanu, ktorú hrá Gabriela Marcinková, lekárku Kristínu, ktorú stvárňuje herečka Antónia Lišková, realitnú maklérku Sandru bude hrať Táňa Pauhofová a ženu v domácnosti Mišu si zahrá Zuzana Norisová.

Sú to ženy vo veku medzi 30 – 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej dráhe životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzá­jom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia, ale aj vtipných situácií a láskavého humoru. Nebude núdza o mnohé životné témy, ako je nevera, tehotenst­vo, alebo smrť milovaného človeka. Nový seriál Milenky je slovenskou adaptáciou úspešného britského formátu Mistresses z knižnice BBC Worldwide, ktorých lokálne verzie vznikli tiež v USA a Rusku.

Pri pohľade na štvoricu našich hlavných hrdiniek si príde na svoje nielen každý mužský divák, keďže všetky štyri sú krásne, ale pritom úplne iné nielen charakterovo, ale aj výzorovo. Rovnako tak sa s nimi môže stotožniť aj nejedná diváčka. Na záberoch si môžete tieto sexice vychutnať v plnej kráse. Pozrite na tie rajcovné markizácke milenky. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Hlavné postavy:

SANDRA (TÁŇA PAUHOFOVÁ) je nezávislá mladá žena. Robí v agentúre, ktorá sa zaoberá realitami a zároveň organizuje eventy pre bohatých ľudí. S mužmi vychádza výborne, pretože sa s nimi kamaráti a občas s nimi aj spáva. Neverí na lásku a vzťahy berie pragmaticky... až kým sa naozaj nezamiluje. To radikálne zmení jej pohľad na život. 

KRISTÍNA (ANTÓNIA LIŠKOVÁ) je lekárka a „osudová žena“ hneď pre niekoľko mužov, ktorí ju v príbehu považujú za svoju „životnú lásku“. Napriek tomu nikdy nebola vydatá, pretože svoju veľkú lásku stále hľadá.

MIŠA (ZUZANA NORISOVÁ) je žena v domácnosti matka dvoch detí, ktorej manžel tragicky zahynul pred šiestimi rokmi. Zuzana však postupne zisťuje, že o ňom nevie ani zďaleka všetko... V škole sa zoznámi s oteckom dcérinej spolužiačky Viktorom (Lukáš Latinák), ktorý tiež žije sám s dcérkou. Ich láska prináša mnoho humorných situácií, ale aj mimoriadne dramatických zvratov a ťažkých životných situácií, ktoré majú až tragický podtext. Sú to „sympaťáci“ seriálu.

ZUZANA (GABRIELA MARCINKOVÁ) je úspešná právnička a manželka majiteľa reštaurácie (Alexander Bárta). Má ideálnu kariéru, krásny dom a šťastné manželstvo, ktorému však niečo chýba... A má aj sexy kolegu (Marián Mitaš), ktorému nevie odolať. Jej život to skomplikuje veľmi nečakaným spôsobom.

Viac o téme: Táňa PauhofováGabriela MarcinkováZuzana NorisováMilenkyAntónia Lišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu