Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa jojkárka: Najskôr kolaps na plese, teraz... Som úplne mŕtva!

Renáta Názlerová Zobraziť galériu (6)
Renáta Názlerová (Zdroj: Monarch)

BRATISLAVA - Zotavuje sa v exotike! Počas nedávneho Plesu v opere, kde zavítalo množstvo známych osobností, sa jednej z nich urobilo nevoľno. Známa jojkárka skolabovala a musela zasahovať sanitka. Reč je o moderátorke Renáte Názlerovej (49), ktorú televízni diváci poznajú najmä ako advokátku z relácie Súdna sieň či z talkšou Supermama. Po zdravotných problémoch sa brunetka rozhodla dať dokopy a aktuálne oddychuje v Tunisku, kde - ako sama priznala - si dáva poriadne do tela.

Jojkárska tvár Renáta Názlerová na nedávnom prestížnom Plese v opere skolabovala a v historickej divadelnej budove musela kvôli nej zasahovať sanitka. Moderátorka vraj trpí hyperventiláciou a nemohla dýchať. 

Po tomto nečakanom kolapse sa brunetka rozhodla, že si pôjde oddýchnuť do tepla. Pred pár dňami odcestovala do svojej obľúbenej zahraničnej destinácie – Tuniska, kde sa dáva do poriadku nielen zdravotne, ale aj relaxuje a dokonca začala športovať.

„Tak máme tu deň prvý a ja som sa rozhodla, že vás budem informovať o pobyte v mojej obľúbenej destinácii, v Tunisku,“ povedala Názlerová vo videu na sociálnej sieti, kde prezradila, že začala športovať, čo je pre ňu naozaj náročné. „Som na takom móle pri mori a tento prvý deň som sa rozhodla zasvätiť pohybu po 100 rokoch. Čo vám budem hovoriť, som úplne mŕtva, a to som chodila, prosím pekne, iba hodinu. A ešte ma dnes čaká bazén,“ uviedla s úsmevom Názlerová, ktorá je už zjavne na tom zdravotne oveľa lepšie. Fotografie jojkárky z dovolenky si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

​ 

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu