Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prasklo tajomstvo mladej slovenskej herečky: Vzťah so starším mužom... o 20 rokov!

Barbora Žilecká Zobraziť galériu (5)
Barbora Žilecká (Zdroj: Facebook B.Ž. Facebook P.J.)

BRATISLAVA - Fúha, veď by mohol byť jej otcom! Barbora Žilecká (27) je divákom známa najmä ako herečka, ktorá sa príležitostne objavuje v rôznych televíznych projektoch. Brunetka okrem toho zabŕda i do spevu a maľovania a so svojimi fanúšikmi pravidelne komunikuje prostredníctvom Facebooku. S jednou vecou sa však doteraz nikomu nepochválila....

Atraktívna umelkyňa má totiž už dlhé roky partnera. Ide o známeho režiséra, hudobníka a moderátora Pavla Janíka s ktorým ju okrem súkromia spája i práca. Na tom by nebolo nič zvláštne, pokiaľ by od nej nebol podstatne starší. Barboru s jej priateľom totiž delí 20 rokov, čo znamená, že by pokojne mohla byť aj jeho dcérou.

Pavol Janík je od Barbory starší o 20 rokov.
Zobraziť galériu (5)
Pavol Janík je od Barbory starší o 20 rokov.  (Zdroj: Facebook B.Ž. Facebook P.J.)

Pár spolu podľa našich zistení funguje už minimálne 6 rokov a dvojicu tvorili aj v čase, keď v roku 2012 nakrúcali film Tak fajn, hoci sa na verejnosti spoločne neprezentujú. Túto informáciu nám potvrdil aj náš zdroj blízky herečke. „Áno, Barbora s Paľom sú spolu už dlhé roky, i keď v spoločnosti a na rôznych akciách sa veľmi neukazujú a nedávajú to najavo. Nedávno spolu boli aj v Amerike,“ dozvedeli sme sa. 

Zaľúbený pár sa k sebe v spoločnosti zvyčajne veľmi nepriznáva.
Zobraziť galériu (5)
Zaľúbený pár sa k sebe v spoločnosti zvyčajne veľmi nepriznáva.  (Zdroj: Facebook B.Ž. Facebook P.J.)

Tieto slová potvrdzuje aj fakt, že obaja nedávno naozaj na sociálnych sieťach zdieľali fotky z USA či to, že pri bližšom skúmaní Janíkovho profilu na Facebooku sa na jeho nástenke vyskytuje množstvo Barboriných fotografií. A hoci sa pri jej záberoch nevyskytujú žiadne komentáre plné nežností, je jasné, že dvojica má k sebe naozaj veľmi blízko. 

Herečku sme v tejto súvislosti aj oslovili, no k svojmu súkromiu sa vyjadrovať nechcela. V každom prípade však našu informáciu ani nijako nevyvrátila. 

Viac o téme: Barbora Žilecká
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu