Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianová v RTVS narobila poriadny vietor: Neuveríte, už je v hlavných správach!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (7)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Diváci ostali prekvapení! Moderátorka Marianna Ďurianová (41) bola dlhoročnou tvárou markizáckeho televízneho spravodajstva. Po trinástich rokoch sa však rozhodla pre zmenu a v Záhorskej Bystrici dala neuvážene výpoveď skôr, ako mala v rukách novú zmluvu. Po štyroch rokoch však prišla nová ponuka a blondínka sa nedávno vrátila späť za moderátorský pultík. Začiatkom januára mala premiéru v poobedňajších športových správach RTVS. Po mesiaci je však všetko inak.

Na jeseň minulého roka známej moderátorke Marianne Ďurianovej ponúkli prácu v spravodajstve verejnoprávnej RTVS. Prekvapením bolo, že bola z úplne iného súdka, než sme pri blondínke zvyknutí. Napriek tomu ju moderátorka prijala a po novom sa odhodlala hlásiť novinky zo športu.

Začiatkom januára 2018 mala Ďurianová svoju veľkú premiéru. Objavila sa v Správach RTVS na pravé poludnie a aj neskôr o 16-tej. O tom, že je profesionálka a práca jej ide od ruky, nemôže byť pochybností. Športové správy odmoderovala bez problémov, akoby to robila roky.

Najnovšie však došlo k zmene a známa blondínka sa v utorok večer na prekvapenie mnohých divákov objavila rovno v hlavných športových správach. Po mesiaci od príchodu do RTVS tak včera po prvýkrát moderovala Góly, body, sekundy. Nahodená v bledoružových šatách sa s hlásením športových správ opäť  popasovala bez najmenšieho zaváhania.

Ako vidieť, Marianne to ide od ruky. Nechajme sa prekvapiť, či nakoniec naozaj nezakotví v hlavných Správach RTVS. Ako vyzerala pri moderovaní športových správ, si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu