Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rapídne schudnutý známy herec: Takto ho ničí zákerná choroba!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (7)
Jiří Pomeje

PRAHA – Je z neho iný človek! Exmanžel zosnulej Ivety Bartošovej (†48) Jiří Pomeje (52) v apríli minulého roka zistil, že má rakovinu hrtana a musel sa podrobiť náročnej liečbe. Absolvoval až 35 ožarovaní a jeho krk bol vypálený do mäsa. Neskôr sa odhodlal podstúpiť aj náročnú operáciu, ktorá mu zachránila život, ale prišiel pri nej o hlas. Za toto obdobie si prežil toho viac ako dosť, a tieto zdravotné problémy sa podpísali aj pod jeho vizáž. Schudnutá tvár a výrazný úbytok na váhe ho zmenili na nepoznanie!

Doslova sa stráca pred očami! Známeho českého herca Jiřího Pomejeho už dlhé mesiace sužujú vážne zdravotné problémy, ktoré sa podpísali aj pod jeho výzor. Pred vyše dvoma týždňami sa po dlhom váhaní podrobil aj operácii hrtana, pri ktorej prišiel navždy o svoj hlas. Dva týždne nemohol prijímať stravu ústami, pretože nesmel vôbec nič prehĺtať. Za posledné mesiace tak schudol už 30 kíl a je z neho iný človek.

„Je veľmi chudý. Za 3 mesiace má dole 30 kíl. Stratil svalstvo tým, že sa nehýbal. Ale to sa všetko vráti, až bude lepšie,“ prezradila Blesku jeho manželka Andrea, ktorá tiež priznala, že prehĺtanie je pre neho stále bolestivé: „Bolí ho to. Bola to náročná operácia, po ktorej má niekoľko stehov na pažeráku, a to nie je príjemné.“

Kvôli týmto problémom sa herec poriadne zmenil. Výrazný úbytok váhy sa odrazil aj na jeho vizáži. Dnes je z neho iný človek, čo vidieť najmä na prepadnutých lícach, schudnutej tvári i tele. Dokonca takto zmenený odmieta vidieť svoju 4-ročnú dcérku Aničku. „Anička je malinká. Nechceme jej vytvárať traumu. Samozrejme, že som to Jirkovi ponúkala pre dodanie sebavedomia, ale on sám nechce, aby ho videla v stave, kedy nie je ešte úplne fit. A teraz by ju za ním tiež nepustili. Je chrípková epidémia, aj ja som musela mať rúško,“ dodala pani Pomeje. Snáď sa mu zdravotný stav natoľko zlepší, že ho čoskoro lekári pustia do domácej liečby, kde si bude môcť vychutnať obe svoje dievčatá. Fotografiu zmeneného Pomejeho nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu