Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalý markizák ukázal priateľku: TOTO je moja nová láska!

Tomáš Mrva Zobraziť galériu (4)
Tomáš Mrva (Zdroj: TV MARKÍZA)

TRNAVA - Dámy, nechajte si zájsť chuť! Keď Tomáš Mrva (30) vyhral siedmu sériu markizáckej Farmy, získal si vďaka svojmu skromnému vystupovaniu a charizme množstvo obdivovateliek. Netrvalo dlho a po jeho boku sa objavila Nikola, s ktorou Tomáš tvoril pár viac ako rok. Podľa najnovších informácii však dvojica už istý čas spolu nie je. Bývalý farmár má totiž úplne novú priateľku!

Po jeho boku sa zopár týždňov objavuje sympatická brunetka, ktorou sa Tomáš najnovšie pochválil aj na Facebooku. Na fotografiách, kde s neznámou kráskou pózuje, ju označil ako svoju lásku, a tak bolo viac než isté, že ide o jeho čerstvú partnerku. Ako to je, sme sa, samozrejme, informovali aj u samotného Trnavčana.

Bývalý markizák ukázal priateľku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook T.M.)

„Áno, je to moja priateľka. Sme spolu od začiatku decembra,“ potvrdil nám túto informáciu exfarmár, ktorý srší spokojnosťou. Niet sa čo čudovať. Zdá sa, že šťastie sa na neho v súkromnom živote napokon predsa len usmialo a nová polovička mu robí obrovskú radosť. Sympatickému páru držíme palce, nech im krásny vzťah vydrží aj naďalej.  

Viac o téme: FarmaTomáš Mrva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu