Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Náhly koniec v televízii: Toto už nikdy viac!

Heidi Janků Zobraziť galériu (4)
Heidi Janků (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Nečakaná výpoveď z televízie! Heidi Janků (55) sa okrem spevu venuje aj muzikálovému herectvu a moderovaniu. V TV Barrandov, v ktorej pôsobila tri roky, však náhle skončila. A toto je dôvod!

Speváčka Heidi Janků moderovala na obrazovkách TV Barrandov reláciu s názvom Aféry. Podľa najnovších informácií ale s týmto džobom nadobro končí. Dôvodom jej náhleho odchodu má byť fakt, že počas moderovania „neuveriteľných životných príbehov“ musela v najnovších dieloch pritvrdiť.

„Neviem byť tvrdá, neviem sa hádať, neviem vyvolávať zámerne hádky medzi ľuďmi. Táto práca by mi nešla a ani by ma už netešila,“ vysvetlila pre Blesk.cz Heidi, ktorá sa takýmto štýlom rozhodne uberať nechcela. Do Afér išla totiž výlučne s tou podmienkou, že medzi ľuďmi nebude musieť vytvárať „dusnú“ atmosféru a vyvolávať umelé konflikty.

Hoci brunetka odmietla predĺžiť zmluvu, s vedením sa nerozišla v zlom a dvere sú pre ňu v mediálnom prostredí stále otvorené. „Som za tú prácu vďačná, rovnako ako za reláciu Intim, ktorú som na Barrandove moderovala 3 roky,“ dodala na záver Janků, ktorá sa teraz plánuje venovať výlučne svojej hudobnej kariére.

Heidi Janků moderovala Aféry štyrikrát do týždňa. S kontroverzným programom už však nadobro skončila.
Zobraziť galériu (4)
Heidi Janků moderovala Aféry štyrikrát do týždňa. S kontroverzným programom už však nadobro skončila.  (Zdroj: TV Barrandov)

Viac o téme: Heidi Janků
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu