Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Moderátorka Vacvalová ukázala, čo skrýva pod sukňou: Otrčila zadok v čipkovaných nohavičkách!

Lenka Vacvalová Zobraziť galériu (6)
Lenka Vacvalová (Zdroj: Instagram L.V.)

PRAHA – To je ale sexi "prdelka"! Známa moderátorka Fashion Tv Lenka Vacvalová (28) je krásna žena, ktorá svojím vzhľadom púta pozornosť všade, kde sa objaví. Rovnako tak aj na sociálnej sieti, kde neraz zverejní poriadne horúci záber. Pred pár dňami táto sexi ryšavka opäť zverejnila na Instagrame fotografiu, pri ktorej budú mnohí páni slintať. Veď pozrite sami!

Pozrite, ako sa odhalila! Napriek tomu, že je Slovenka, je známejšia u našich bratov Čechov. Reč je o sexi ryšavke a moderátorke módnej televízie Fashion TV Lenke Vacvalovej, ktorá pravidelne zásobuje svojich fanúšikov fotografiami na sociálnej sieti. A neraz sú veru poriadne odvážne a sexi.

 A nie je to inak ani tentoraz. Moderátorka totiž pridala dráždivú fotografiu, na ktorej ukázala, čo nosí pod sukňou. Jednoducho otrčila svoj zadoček iba v sexi bordových čipkovaných nohavičkách. „A čo nosíš pod krojom ty?“ napísala k záberu Lenka.

Mnohí páni pri pohľade na fotografiu bezpochyby slintali. Svedčia o tom aj komentáre pod záberom: „Very sexi,“ ako aj „Pekná bežecká riť,“ či „Nádherný zadoček.“  S takouto „prdelkou“ sa ale pokojne môže chváliť každý deň, čo poviete? Je sa na čo pozerať... Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu