Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizák po rokoch zmenený na nepoznanie: Takto pribral... Aha, aká je z neho guľôčka!

Michal Rovňák a Ivan Blahút s kúzelníkom Máriom Zobraziť galériu (6)
Michal Rovňák a Ivan Blahút s kúzelníkom Máriom (Zdroj: tv markíza, youtube)

BRATISLAVA - Fúha, ten sa ale poriadne vypapal! Michal Rovňák (46) sa do povedomia divákov dostal najmä vďaka populárnej detskej šou Kakao, ktorú so svojím kolegom Ivanom Blahútom moderoval viac ako 4 roky. Hoci sa neskôr herec už na televíznych obrazovkách príliš nepresadil, umeniu sa venuje dodnes. A pozrite, ako sa zmenil!

Keď Michal s Ivanom prebrali obľúbenú reláciu po Igorovi Adamcovi a Martinovi Vanekovi, na pár rokov sa stali neodmysliteľnou súčasťou televízie Markíza. Keď však Kakau zazvonil umieračik, po Ivanovi sa vo svete šoubiznisu akoby zľahla zem a jeho menší kolega už na obrazovkách príliš vody nenamútil.

Občas sa však predsa len zadarí a z času na čas je možné vidieť ho v epizódnych rolách v rôznych seriáloch. Naposledy sa objavil po boku Andyho Krausa a Viki Rákovej v obnovenom sitkome Susedia, kde si zahral úlohu policajta. Keď ho však diváci a pamätníci legendárneho Kakaa uvideli, zostali poriadne šokovaní.

Z malého Miška sa totiž rokmi stal poriadne veľký Michal. A to doslova. Herec totiž badateľne pribral. Okrem väčšieho bruška je prírastok na váhe viditeľný najmä na jeho tvári a rukách. Vyzerá to tak, že odkedy Rovňák moderoval Kakao, pribral viac než len neškodných pár kilečiek. Ako sa však hovorí, proti gustu žiaden dišputát...

Viac o téme: SusediaMichal Rovňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu