Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Flašík sa obul do nového seriálu RTVS: Je to primitívny grc a sra*ka!

Fedor Flašík Zobraziť galériu (4)
Fedor Flašík (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami verejnoprávna RTVS spustila nový seriál s názvom Inšpektor Max. Od kriminálky s Jurajom Kukurom (70) v hlavnej úlohe televízia očakávala veľa, a preto ho nasadila rovno do svojho prime time vysielania. Prvý diel príbehu o detektívovi štatisticky síce dopadol veľmi dobre a k obrazovkám prilákal cca 451 tisíc divákov, no našli sa aj takí, ktorí mu uštedrili poriadne drsnú kritiku.

Servítku pred ústa si nedali ani niektoré známe osobnosti, medzi nimi i podnikateľ Fedor Flašík. Ten sa po zhliadnutí prvej epizódy na Facebooku nečakane rozohnil. „Priatelia, dal som si trest a pozrel nový seriál RTVS, Max inšpektor či podobne. Prosím vás, som idiot, keď poviem, že to bol jeden z najväčších grcov, aké som za posledné roky videl? Príšerné, hrozne primitívne, a to sa vyhýbam vulgarizmom ako napr. úplne na pi*u,“ vyjadril Fedor verejne svoj nie práve pozitívne naladený postoj.

Hlavnú postavu detektíva si v seriáli Inšpektor Max zahral Juraj Kukura.
Zobraziť galériu (4)
Hlavnú postavu detektíva si v seriáli Inšpektor Max zahral Juraj Kukura.  (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Rozčúlilo ho i to, že verejnoprávna televízia na podobné projekty míňa financie. „Načo potrebuje RTVS peniaze? Na takéto sračky? Teraz som videl spáchanie trestného činu v “umení”, prečo? Kto je za to zodpovedný? Nech žije hodnota za peniaze. Videl to vôbec niekto?“ zaujímal sa, pričom si jeho status vyslúžil úctyhodný počet lajkov od jeho priateľov na sociálnej sieti, medzi ktorými bolo i niekoľko známych osobností.

Fedor Flašík vyjadril svoj názor na nový seriál RTVS.
Zobraziť galériu (4)
Fedor Flašík vyjadril svoj názor na nový seriál RTVS.  (Zdroj: Facebook F.F.)

„Je to názor pána Flašíka, na ktorý nebudeme reagovať. Prvú časť premiérového pôvodného seriálu Inšpektor Max si na Jednotke v nedeľu večer pozrelo 451-tisíc v cieľovej skupine 12+. V univerzálnej cieľovke bola kriminálka v čase vysielania trhovým lídrom. Je prirodzené, že z tohto množstva ľudí, nemôžeme mať ohlasy od všetkých. Tí, čo sa ozvali na Facebook, reagovali väčšinou pozitívne,“ povedala nám hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková, keď nás zaujímalo, aký pohľad má na celú situáciu samotná verejnoprávna televízia. 

Viac o téme: RTVSFedor FlašíkJuraj KukuraInšpektor Max
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu