Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lucie Bílá otvorene: O rozchode so zajačikom, čo ju na chlapoch priťahuje a... Tento by pre ňu vraždil!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá

BRATISLAVA - Toto ste o nej nevedeli! 20-násobná česká zlatá Slávica Lucie Bílá (51) nedávno zavítala do Bratislavy. Prišla podporiť vernisáž svojho kamaráta, kňaza Martina Šafárika. Pri tejto príležitosti sme ju vyspovedali a umelkyňa nám ochotne odvetila na všetky naše zvedavé otázky. Prehovorila nielen o nedávnom rozchode s o 18 rokov mladším partnerom Radkom, ale aj o tom, či má vo výhľade niekoho nového, ako aj to, čo ju na mužoch priťahuje.

V novembri minulého roka sa prevalilo, že česká speváčka Lucie Bílá už netvorí pár s Radkom Filipim, ktorý bol od nej o 18 rokov mladší. Napriek tomu sa neskôr objavil po jej boku. Keď sa pred pár dňami spevácka diva objavila v Bratislave na vernisáži svojho kamaráta, kňaza Martina, ochotne odvetila na všetky naše otázky.

Zaujímalo nás preto, či sa stretáva s niekým novým, alebo mužov momentálne vôbec nerieši. „Neriešim. Nemám na mužov čas, ale nemôžem povedať, že by som nimi nebola obklopená. Aj môj bývalý priateľ je so mnou stále. Je môj road manažér, stará sa o mňa, stráži ma. Vlastne bol so mnou aj na Vianoce. Nechcel byť sám a ja som bola tiež rada, že u nás bol,“ priznala Bílá, ktorej životné rozchody vôbec nie sú tragické, práve naopak.

„Ja by som mohla rozchody vyučovať. Mne tie rozchody idú. Niekedy mám pocit, že ľudia musia od seba odísť, aby mohli spolu ostať. Takže my sme od seba odišli, ale ako priateľa som ho nestratila, to v žiadnom prípade,“ povedala topkám speváčka, ktorá nám prezradila, že aj s ostatnými partnermi má po rozchode dobré vzťahy. Dokonca priznala, že jeden z nich by vraždil, keby jej náhodou chcel niekto ublížiť. Ktorý z nich to je, sa dozviete z VIDEA

Lucie Bílá - vzťahy

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu