Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrozivá nehoda exfarmárky a jej dieťatka: Auto na šrot a... PREBOHA, totálne dokaličená tvár!

Jana Kállayová prežila dramatickú autonehodu Zobraziť galériu (4)
Jana Kállayová prežila dramatickú autonehodu (Zdroj: Facebook J.K.)

BRATISLAVA - Ešte včera sa na sociálnych sieťach tešila zo šťastia, ktoré ju v živote stretáva a krátko na to skončila v zošrotovanom aute. Jana Kállayová (32), ktorá sa pred piatimi rokmi preslávila v markizáckej Farme, prežila v noci dramatickú autonehodu. Toto sú jej následky!

„Kto verí sám sebe, budú ho stretávať dobré a pozitívne veci,“ napísala na Facebook zjavne spokojná Jana ešte včera okolo obeda. Ako status dokonca pripísala, že sa cíti krásne. To ešte, bohužiaľ, ani netušila, ako bude vyzerať len o pár hodín neskôr.

Večer počas jazdy autom totiž dostala šmyk. Vozidlo sa prevrátilo a čo bolo ešte horšie, v tom čase v ňom sedel i Janin takmer štvorročný synček Janko. Pomoc sa obom dostala vďaka rýchlemu zásahu okoloidúceho muža. „Ďakujem Bohu, že som vyšla s malým Jankom po svojich, a pánovi, ktorý akurát išiel do služby a videl, aký šmyk sme dostali,” napísala šokovaná blondínka na sociálnu sieť k snímke rozmláteného auta.

Nehoda sa, bohužiaľ, podpísala aj na jej zdraví. Na Facebooku totiž zverejnila záber svojej tváre, ktorú hyzdí obrovská hrča na čele a na krku má zdravotnícky golier. „Ďakujem Bohu, že žijeme, ďakujem. Mami, neber ma ešte k sebe,“ vyznala sa Jana, ktorej aj s jej synčekom želáme skoré uzdravenie. 

Jana Kállayová v noci prežila hrozivú autonehodu.
Zobraziť galériu (4)
Jana Kállayová v noci prežila hrozivú autonehodu.  (Zdroj: Facebook J.K.)

Viac o téme: Jana Kállayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu