Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vysmiata Podzámska: Eňa, ty máš v posteli nového chlapa?!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (2)
Elena Podzámska (Zdroj: Instagram EP)

BRATISLAVA - Herečka Elena Podzámska (46) si od istého času súkromie celkom chráni. O to viac prekvapilo, keď sa včera pochválila fotografiou z postele a nebola na nej sama!

Posledné informácie zo súkromia Eleny Podzámskej hovorili, že je momentálne bez partnera. Jej fanúšikovia by jej určite dopriali skvelého muža, a tak ich príjemne prekvapilo, keď sa včera na instagramovom profile herečky objavila istá fotografia. 

Na zábere je Elena v posteli a nie je tam sama. Spoločnosť jej robí muž a obaja pôsobia mimoriadne šťastne. Herečka dokonca k fotke pripísala veľavravné #loveisallaround, v preklade – láska je všade navôkol. 

Pri bližšom preskúmaní snímky však začne tvár muža pôsobiť akosi známo a mnohí začnú rozmýšľať, odkiaľ ho môžu poznať. A riešenie je nakoniec celkom jednoduché – nejde o nového milenca, ale o hereckého kolegu Marcela Nemca, s ktorým Podzámska hrá v divadle La Komika. Ten sa už pred mnohými rokmi priznal k homosexuálnej orientácii, sú teda naozaj len kolegovia. Nuž, škoda... Lásku by herečke určite mnohí dopriali. 

Elena Podzámska a Marcel Nemec sa odfotili v posteli. Na prvý pohľad to pôsobí, akoby mala herečka nového partnera.
Zobraziť galériu (2)
Elena Podzámska a Marcel Nemec sa odfotili v posteli. Na prvý pohľad to pôsobí, akoby mala herečka nového partnera.  (Zdroj: Instagram EP)

Viac o téme: Elena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu