Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľné! Ďalší rozvod v našom šoubiznise: Manželstvo krachlo aj tejto známej dvojici!

Ďalší známy pár sa rozvádza. Zobraziť galériu (7)
Ďalší známy pár sa rozvádza. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – V posledných mesiacoch minulého roka sa akoby roztrhlo vrece s rozvodmi prominentných párov. A ako sa zdá, nekončí to ani v tomto roku. V týchto dňoch sa prevalili informácie, že dlhoročné manželstvo krachlo aj ďalšej známej dvojici. Ide o bývalého ministra a automobilového pretekára Jirka Malchárka (51) a jeho manželku, lekárku Sofiu (44), s ktorou tvoril pár takmer 10 rokov.

Bývalý minister hospodárstva a automobilový pretekár Jirko Malchárek sa pred vyše 10 rokmi zahľadel do krásnej lekárky Sofie Rajkovej, s ktorou sa zoznámil na bratislavských Kramároch. Ako zamilovaný pár ich bolo často vídať na spoločenských akciách.

Posledných niekoľko rokov sa však stiahli do úzadia a v spoločnosti sa ukázali iba zriedkakedy. Napriek tomu, že spolu žili niekoľko rokov, spoločného potomka nemali. Jirko však dal svoje priezvisko aj Sofiinej dcére Paulínke, ktorú má z predchádzajúceho vzťahu. Okrem toho má bývalý pretekár dospelého syna Christiana z prvého manželstva.

Ako sme sa nedávno dozvedeli od nášho dobre informovaného zdroja, už niekoľko mesiacov žije Malchárek bez manželky Sofie, s ktorou mal svadbu v septembri v roku 2008. „Kríza v ich manželstve trvá od polovice roku 2016. Nie je za tým nikto tretí, jednoducho každý má iné predstavy o živote. Rok už nežijú v spoločnej domácnosti,“ dozvedeli sme sa od spomínaného zdroja, ktorý nám prezradil aj to, že žiadosť o rozvod podal nedávno exminister. „Bohužiaľ, je to pravda, prestali sme si rozumieť a rozvádzame sa,“ priznal topkám Malchárek, ktorého čaká ešte kvôli rozvodu súdne pojednávanie. 

Jirko Malchárek sa s manželkou Sofiou rozvádza.
Zobraziť galériu (7)
Jirko Malchárek sa s manželkou Sofiou rozvádza.

Viac o téme: Jirko MalchárekSofia Malchárková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu