Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská zmena bývalého Superstaristu: Neuveríte, čo dnes robí a... Je z neho čerstvý otec

Marcel Dragúň Zobraziť galériu (13)
Marcel Dragúň (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fíha, to je ale zmena! Marcel Dragúň (24) je talentovaným spevákom, ktorý sa ešte pred siedmimi rokmi pokúšal získať titul Česko-Slovenskej Superstar. Mladý umelec vtedy zaujal aj prísneho kata Paľa Haberu, ktorý sa po jeho vystúpení vyjadril, že konečne videl niekoho, kto má "gule". Hudobník však vtedy skončil tesne pred bránou do finálových večerov a dnes... Tomu neuveríte!

Marcel totiž začal zabŕdať aj do hereckého umenia a za sebou má už niekoľko predstavení. Okrem ikonického Malého princa si najnovšie zahral aj v muzikále Prekliatie, kde sa objavil v hlavnej úlohe po boku krásnej Vanessy Šarköziovej. Tá svoju rolu taktiež nedostala náhodou. Celé predstavenie je totiž tvorbou fenomenálnych Cigánskych diablov, ktorí tak majú na konte svoj prvý autorský muzikál.

Prekliatie, Cigánski diabli
Obom mladým umelcom to spolu na pódiu mimoriadne pristalo a publiku sa postarali o niekoľko momentov plných zimomriavok. Dvojicu si nevedela vynachváliť ani atraktívna diablica Silvia Šarköziová, ktorá svojím violončelom a nenapodobiteľným spevom rozoznela celú sálu divadla Nová scéna a diváci ju sledovali so zatajeným dychom.

Prekliatie, Silvia Sarkozyova, Cigánski diabli

Vanessa Šarköziová a Marcel Dragúň v muzikáli Prekliatie.
Zobraziť galériu (13)
Vanessa Šarköziová a Marcel Dragúň v muzikáli Prekliatie.  (Zdroj: Vlado Anjel)

V predstavení si umelkyňa prekvapivo nezahrala mamu svojej ozajstnej dcéry Vanessy, no práve tú Marcelovu. Ten sa, mimochodom, už 4 mesiace tiež môže popýšiť titulom rodič. Jeho partnerka mu totiž v septembri priviedla na svet synčeka Marka, ktorý je aktuálne jeho najväčšou radosťou. 

Ak vás zaujíma, ako Marcel v mladom veku prijal rolu otca, čo v najbližšom čase čaká Cigánskych diablov, či ako Silvia vníma, že je matkou krásnej a šikovnej dcéry a ako zhodnotila predstavenie, pozrite si naše video-rozhovory vyššie v článku. 

Viac o téme: Cigánski diabliVanessa ŠarköziováPrekliatieMarcel Dragúň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu