Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čerstvo rozvedený Heriban sa už v spoločnosti objavuje s inou: Nová milenka?!

Rozvedený Jozef Heriban sa v spoločnosti objavil po boku podstatne mladšej dámy. Zobraziť galériu (7)
Rozvedený Jozef Heriban sa v spoločnosti objavil po boku podstatne mladšej dámy. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Nová žena po jeho boku?! Minulý rok v septembri sa prevalila šokujúca informácia o krachu jedného z najharmonickejších párov nášho šoubiznisu. Po 40-tich rokoch svoj vzťah ukončili moderátorka Alena Heribanová (62) a spisovateľ Jozef Heriban (64). Po tomto neľahkom životnom kroku však spisovateľ rozhodne neplače doma do vankúša. Práve naopak – včera sa napríklad objavil v spoločnosti po boku podstatne mladšej dámy. A tá rozhodne nie je v prominentných kruhoch až taká neznáma. Spoločnosť mu totiž robila exmanželka Dušana Cinkotu – herečka Vanda Tureková (45)!

Včera večer sa v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla konalo slávnostné udeľovanie cien Krištáľové krídlo za rok 2017. Svoju „trofej“ si na pódiu vyzdvihlo 11 ocenených laureátov v kategóriách Filantropia, Hospodárstvo, Hudba, Medicína a veda, Publicistika a literatúra, Rock Pop Jazz, Šport a Výtvarné umenie, Divadlo a audiovizuálne umenie.


Rozvod! Heribanovci šokujú po 40 rokoch manželstva!


Rovnako zaujímavé bolo však aj zákulisie tohto programu. Všetku pozornosť si totiž vyslúžil čerstvo rozvedený Jozef Heriban, ktorý sa na prestížnu udalosť vybral v spoločnosti istej brunetky. Išlo o bývalú manželku Dušana Cinkotu – herečku Vandu Turekovú, ktorá s uväzneným hercom tvorila manželský pár tri roky.

V tejto súvislosti sme preto oslovili aj samotného spisovateľa, ten nám však doposiaľ na naše otázky neodpovedal. Podľa našich fotografií sa ale dá vyčítať, že po krachu štyridsaťročného vzťahu s moderátorkou Alenou Heribanovou sa Jozef rozhodne necíti osamelo. V spoločnosti mladšej dámy doslova prekvital, rozdával úsmevy na všetky strany a prehliadnuť sa rovnako nedali ani milé gestá, ktoré svojej večernej partnerke po celý čas venoval.

Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Čerstvo rozvedený Jozef Heriban vyzeral pri mladšej partnerke Vande naozaj spokojne.
Zobraziť galériu (7)
Čerstvo rozvedený Jozef Heriban vyzeral pri mladšej partnerke Vande naozaj spokojne.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Jozef Heriban. Alena Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu