Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Intímna fotka Cibulkovej z kúpeľne: Takto ste ju a jej polonahého muža ešte nevideli

Dominika Cibulková a jej manžel Michal. Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková a jej manžel Michal. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (28) patrí k tým známym tváram, ktoré sa so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach pravidelne delia o zaujímavé momenty z pracovného, ale aj súkromného života. Aj najnovšie sa na Instagrame pochválila jednou takou fotkou. Zachytáva ju totiž s jej manželom Michalom v naozaj intímnej chvíli. Pozrite, takto ste ju a jej polonahého muža ešte nemali možnosť vidieť!

Dominika Cibulková je so svojimi obdivovateľmi v pravidelnom kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. Svoj zaujímavý život športovca pravidelne mapuje a následne fotky zverejňuje na webe. Jednou takou sa pochválila aj najnovšie. Zverejnila snímku, ktorá ju a jej manžela zachytáva v pomerne intímnej chvíli.

Svojich fanúšikov totiž „vpustila“ do svojej kúpeľne a zachytila seba a svojho manžela pri rannej hygiene. Záber bez pochýb potešil najmä ženské oko. Veď zatiaľ čo Dominika je na ňom zahalená od hlavy po päty, jej polovička je zas úplne hore bez. A pohľad na Michalovo vypracované telo ozdobené tetovaním rozhodne stojí za to. Dámy, čo vy na to?

 

Family

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu