Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Moderátorka Vacvalová iba v spodnom „prádle“: Z jej postavy vám padne sánka!

Moderátorka Vacvalová sa ukázala len v dvojdielnej bielizni. Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Vacvalová sa ukázala len v dvojdielnej bielizni. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - To je ale figúra! Známa moderátorka Lenka Vacvalová (28) je šarmantná žena, ktorá svojím vzhľadom doslova dobíja (nielen) sociálne siete. Stačí si napríklad kliknúť na jednu z jej najaktuálnejších fotografií, na ktorej sa cvakla len v úspornej sexi bielizni. Z jej tela padnete na zadok!

Moderátorka Lenka Vacvalová dokáže oslniť nielen na obrazovkách Fashion TV, ale aj na sociálnych sieťach, kde pravidelne zverejňuje jeden záber za druhým. No nečudo, veď s jej figúrou sa môže pokojne chváliť aj každý deň!


Polonahá slovenská moderátorka: Wau, odvaha jej nechýba!


Sexi krivkami vyzývavo dráždila zmysly mužov aj nedávno, keď sa na Instagrame pochválila snímkou, ktorou mnohým bezpochyby vyrazila dych. Zapózovala si totiž len v dvojdielnom rajcovnom „prádielku“, v ktorom vytasila azda všetky svoje tromfy.

Známa ryšavka aj tentoraz zaujala ukážkovou formou, ultra štíhlou postavičkou, ale aj vypracovaným zadočkom. Jej dokonalý vzhľad však nie je zadarmo. O Lenke je totiž známe, že berie pohyb ako prirodzenú súčasť života, veľa športuje a v jej jedálničku by ste nezdravú stravu hľadali naozaj len márne.

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu