Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prachařová tesne po pôrode prešla drastickou premenou: Za pár mesiacov schudla neuveriteľných 18 kíl!

Agáta Prachařová prešla od pôrodu neuveriteľnou premenou. Zobraziť galériu (5)
Agáta Prachařová prešla od pôrodu neuveriteľnou premenou. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Fíha, to je ale zmena! Hviezdna dvojnásobná mamička Agáta Prachařová (32) priviedla na svet svoju dcérku len pred štyrmi mesiacmi, no už teraz vyzerá ako by snáď ani nerodila. Od pôrodu totiž zhodila neuveriteľných 18 kilogramov, čoho dôkazom sú aj jej najaktuálnejšie snímky na známej sociálnej sieti. Nuž, ak sa niekto dokáže pochváliť, že dokáže schudnúť, tak je to rozhodne ona!

Len v polovici septembra priviedla na svet svojho druhého potomka a už sa smelo môže pýšiť figúrou manekýnky. Reč je o manželke populárneho moderátora Jakuba Prachařa – Agáte, ktorá za uplynulé štyri mesiace prešla priam drastickou premenou. Schudla totiž neuveriteľných 18 kíl!


Najočakávanejší pôrod českého šoubiznisu: Jojkársky moderátor sa stal po prvý raz otcom!


„Áno, zhodila som približne 18 kilogramov. Aktuálne mám aj trénerku a ešte doladím postavu. Čo som zhodiť chcela, mám dole. Ale nebolo to zadarmo,“ pochválila sa so svojimi excelentnými výsledkami českému portálu extra.cz niekdajšia rebelka.

Potvrdiť Agátine slová môžu jej najaktuálnejšie fotografie na Instagrame, na ktorých si dokonca smelo zapózovala aj v niekoľkých odvážnejších outfitoch. Za pozornosť stoja najmä jej krásne štíhle nohy a krivky, ktoré pomaly, ale isto smerujú k vytúženej dokonalosti. Nuž, kde je pevná vôľa, tam je aj adekvátny výsledok – a bývalá modelka je toho živým dôkazom.

Viac o téme: Jakub PrachařAgáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu