Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôzostrašné následky rakoviny: Bartošovej ex Pomeje bude žiť bez hlasu!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje (Zdroj: SITA)

PRAHA - Zúfalý Bartošovej ex so slzami v očiach! Exmanžel zosnulej Ivety Bartošovej (†48) Jiří Pomeje (52) v apríli minulého roka zistil, že má rakovinu hrtana a musel sa podrobiť náročnej liečbe. Absolvoval až 35 ožarovaní a jeho krk bol vypálený do mäsa. Napriek tomu sa herec a producent tejto pliagy nezbavil. Nádor hrtanu sa vrátil a Pomeje tvrdil, že už nemá síl s chorobou bojovať. Dokonca nechcel podstúpiť ani náročnú operáciu. Po mesiacoch si to však rozmyslel a urobil tak najťažšie rozhodnutie vo svojom živote.

Pokiaľ chce žiť, bude musieť Jiří Pomeje podstúpiť náročnú operáciu, ktorej sa chcel niekoľko mesiacov vyhnúť. Producent však urobil najťažšie rozhodnutie svojho života a odhodlal sa, že na operáciu pôjde. Tým však navždy stratí hlas, ale bude žiť. Z tohto jeho rozhodnutia má najväčšiu radosť jeho rodina a blízki.

„Oddýchla som si, uľavilo sa mi moc. Tým skôr, že sa Jirka pre operáciu rozhodol úplne sám. Nikto, ani ja, ani lekári, ho k ničomu nenútili,“ zverila sa českému Blesku spevákova mladá manželka Andrea Pomeje, ktorá s umelcom absolvovala aj potrebné vyšetrenia v nemocnici, kde Pomeje leží. „Výsledky všetkých vyšetrení boli skôr, než sme očakávali. Keď som za Jirkou do nemocnice prišla, mal už v hlave úplne jasno,“ dodala Andrea.

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu