Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hyenizmus najhrubšieho zrna: Markíza pomáhala chudobným, tých zatiaľ vykradli!

Janka Hospodárová Zobraziť galériu (4)
Janka Hospodárová

DVORNÍKY - Tak na toto nakrúcanie budú spomínať ešte dlho! Šťastný domov je obľúbenou markízáckou reláciou, kde Janka Hospodárová (41) s tímom odborníkov pomáha prerobiť obydlia rodín, ktoré si to z vlastného vrecka dovoliť nemôžu. Počas nakrúcania najnovšej epizódy sa však stalo niečo, čo Markíza ešte nezažila. Dom rodiny Popovičovcov vykradli!

Pani Renáta sama vychováva dve dcéry a navyše sa stará aj o ťažko chorú mamu, ktorej stav sa neustále zhoršuje. Otca jej detí, hazardéra a alkoholika, opustila, keď namiesto toho, aby kúpil lieky pre dcéru sužovanú vysokými horúčkami, išiel na pivo do neďalekej krčmy. „Vyliala som mu to pivo na hlavu pred všetkými ľuďmi. A vtedy som ho nechala,“ spomína statočná matka, ktorá musela napokon pre starostlivosť o rodinu odísť z práce.

Rodina Popovičovcov žila v katastrofálnych podmienkach.
Zobraziť galériu (4)
Rodina Popovičovcov žila v katastrofálnych podmienkach.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci sú opatrovateľské príspevky žalostné, Natálii a Petre sa snažila dať všetko potrebné. Aj napriek tomu však obe dievčatá trpia zdravotnými problémami a rodina žije v zlých podmienkach, keďže na prerábku nemajú dostatočné financie. Strecha a okná sú v žalostnom stave, kuchyňa sa takmer rozpadáva, o podlahe nehovoriac. Peniaze pani Renáta zohnala aspoň na renováciu izieb pre svoje dcérky.

Štyrom ženám sa rozhodla pomôcť Markíza na čele s moderátorkou Jankou Hospodárovou a jej tímom odborníkov. V štvrtý deň prerábky domu Popovičovcov však na blondínku čakalo pri rannom príchode nemilé prekvapenie. Pred domom našla policajtov, ktorý jej oznámili, že dom počas rekonštrukcie vykradli.

Janka Hospodárová bola príchodom polície úplne šokovaná.
Zobraziť galériu (4)
Janka Hospodárová bola príchodom polície úplne šokovaná.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci sa v ňom veci rodiny nenachádzali, vysvitlo, že stavbárom ukradli nástroje a vybavenie v hodnote asi 1000 eur a produkcii relácie 2 GoPro kamery aj s príslušenstvom. Celková škoda sa napokon pohybovala vo výške približne 2500 eur. Páchateľov sa, bohužiaľ, nájsť nepodarilo a ukradnuté vybavenie zabrzdilo aj prerábanie príbytku. Ako to nakoniec dopadlo, sa dozviete už dnes večer na Markíze. 

Viac o téme: Jana Hospodárovኝastný domov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu