Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najrajcovnejšie dámy na Plese Spišiakov: Speváčky vyvetrali svoje melóny v rovnakých šatách!

Speváčky vyvetrali svoje melóny v rovnakých šatách! Zobraziť galériu (6)
Speváčky vyvetrali svoje melóny v rovnakých šatách!

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – V uplynulý víkend sa plesalo nielen v Bratislave, ale aj na Spiši. Najprestížnejšia spoločenská udalosť tohto regiónu pritiahla aj mnohé známe či menej známe tváre, ktoré nahodili poriadne rajcovné róby. Dvom z nich sa do očí pozerať rozhodne nedalo. Veď pozrite sami na ich napráskaný dekolt!

Ples Spišiakov patrí k vychýreným udalostiam východného Slovenska, ktorý sa koná v Koncertej sieni Reduty v Spiškej Novej Vsi a rovnako ako ten bratislavský nesie charitatívnu myšlienku. Okrem charity je však preslávený aj neopakovateľnou zábavou. Aj preto sem každoročne zavíta aj mnoho známych tvárí, ktoré tu buď vystupujú alebo sa prídu zabaviť.

Aj tu sa predháňajú dámy svojimi skvostnými róbami. Tento raz však zaujali hostí najmä dve speváčky. Andrea Zimányová a Ivana Regešová, známe z Let´s Dance, ktoré spievali s hudobným zoskupením Big Band Gustava Broma. Umelkyne sa rozhodne nedali prehliadnuť predovšetkým vďaka svojmu odhalenému napumpovanému dekoltu.

Obe dámy totižto vsadili na hlboký výstrih, ktorým odhalili svoje plné prsia. Prítomní páni mali určite čo robiť, aby sa im dokázali dívať do očí. Okrem dekoltu zaujali speváčky aj tým, že mali rovnaké šaty, ale inej farby. Andrea mala šedo-fialové a Ivana červené. No jednoducho najrajcovnejšie dámy večera, veď posúďte sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII.

Viac o téme: Andrea ZimányováIvana RegešováPles Spišiakov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu