Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Slovenka unesená z americkej hviezdy: Ten ju pozval na večeru...

Známa americká hviezda žúrovala so známou Slovenkou. Zobraziť galériu (4)
Známa americká hviezda žúrovala so známou Slovenkou. (Zdroj: pixabay.com)

LAS VEGAS – Rande s hviezdou! Stretnúť celebritu svetových rozmerov túži snáď každý smrteľník. A keď sa vám to podarí, je to zážitok na celý život. A to nehovoriac o tom, že vás pozve ešte aj na večeru a párty. Takéto šťastie mala v týchto dňoch známa Slovenka, ktorá stretla prominentného Američana a ten ju pozval na rande. Blondínka bola z neho doslova unesená. O kom je reč?

Reč je o riaditeľke Fashion Tv Gabriele Drobovej, ktorá  si v týchto dňoch užíva dovolenku v Amerike. Na svojich potulkách po Las Vegas stretla aj hviezdu svetového formátu. Zoznámila  sa totiž so známym americkým raperom, R&B spevákom, textárom a hudobným producentom so senegalskými koreňmi Akonom. Neskončilo to však iba pri pozdrave či spoločnej fotografii. Tento umelec blondínku pozval na „rande“.

„Že ja mám fotku s Akonom? A ešte s ním idem na večeru a potom na párty. Musím vám povedať, že je to super milý človek, ktorý okrem hudby robí kopec zaujímavých vecí,“ napísala nadšená Drobová na svoj profil na sociálnej sieti, kde pridáva jednu fotku z druhou. Jej priatelia tak môžu vidieť, že si pobyt za veľkou mlákou, kde je aj s partnerom Karolom Rumanom, naozaj do sýta užíva. Niet sa čo čudovať, stretnúť známe osobnosti a môcť ich spoznať bližšie, by bol pre každého našinca veľkým zážitkom.

 

Viac o téme: Gabriela DrobováAkon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu