Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenská speváčka vytočená do nepríčetnosti: Nechutnosť najhrubšieho zrna... Si dementný debil!

Lenka Rakárová alias LeRa Zobraziť galériu (6)
Lenka Rakárová alias LeRa (Zdroj: Facebook L.R.)

BRATISLAVA - Tak toto je naozaj obrovská ohavnosť! Lenka Rakárová (33) alias LeRa pred pár dňami zažila niečo skutočne otrasné. Speváčke, ktorá je známa láskou k zvieratám, sa naskytol mimoriadne otrasný pohľad. Pred svojím domom totiž našla pohodené mŕtve zvieratá.

Len pred pár týždňami sa blondínka ťažko spamätávala zo smrti svojho domáceho miláčika, ktorého údajne otrávili, a teraz má hlavu v smútku opäť. Pri dome si našla poriadne nepríjemné prekvapenie, z ktorého až mrazí.

„Preboha, ľudia! Čo ste načisto rozum, srdce i ohľaduplnosť stratili?! Dve malé, asi trojmesačné mačiatka, zahlušené, ubité, pri ceste, kde sa bežne venčia psíky či behajú mačky! A ešte k tomu, aby príroda dostala úplne do gebule, tak zabalené v nechutných čiernych tylových šatách a igelitke,“ napísala rozrušená speváčka na Facebook a k príspevku pridala niekoľko fotiek mŕtvych mačiatok.

Lera si pri dome našla mimoradne smutné prekvapenie...
Zobraziť galériu (6)
Lera si pri dome našla mimoradne smutné prekvapenie...  (Zdroj: Facebook L.R.)

LeRa patrí medzi obrovských milovníkov zvierat, a tak sa niet čo čudovať, že ju nešťastný nález mimoriadne vytočil. „A to nájdem ja, čo kade-tade zbieram zvieratá, starám sa o ne, nemálo investujem času i peňazí, dávam operovať, kastrovať, aby všetko bolo tip-top! A pri mojom dome niekto takýchto mučeníčkov podhodí,“ pokračovala zarmútená hudobníčka, ktorá má pre páchateľa tejto ohavnej krutosti jasný odkaz.

„Ty debil dementný, keby som ťa pri tom prichytila, tak by si na túto hrôzu nikdy nezabudol! Ako ja z celej duše neznášam sprostých, necitlivých despotov, tyranov a bezohľadných DEBILOV,“ napísala otvorene Lenka, s ktorou bude určite súhlasiť každý, kto sa doma o nejaké zvieratko s láskou stará. 

Viac o téme: LeRaLenka RakárováLady Colors
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu