Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zbytočná smrť mladého českého herca (†27): Táto banálna chyba ho stála život!

Banálna chyba stála mladého českého herca život. Zobraziť galériu (5)
Banálna chyba stála mladého českého herca život. (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Mohol ešte žiť! Presne na Nový rok otriasla celým Českom smutná správa o úmrtí len 27-ročného herca Jakuba Zedníčka, ktorý tragicky zahynul na diaľnici D1 po nešťastnom strete s dodávkou. Život ho stála banálna chyba, ktorá doteraz vyvoláva množstvo otáznikov. Jeho smrť bola totiž úplne zbytočná!

Rodina českého umelca Pavla Zedníčka prežíva v týchto dňoch obrovský žiaľ. Jeho synovec Jakub sa totiž presne na Nový rok stal prvou obeťou tragickej dopravnej nehody. Stalo sa tak na českej diaľnici D1, kde jeho auto dostalo šmyk a narazilo do zvodidiel.


Pavel Zedníček v slzách: Na Nový rok prišiel o synovca (†27)... Tragická nehoda českého herca!


Mladý herec ale silný náraz akoby zázrakom prežil a z vozidla vystúpil. Osudnou sa mu stala až banálna chyba, ktorú urobil potom. „Vodič po náraze vystúpil z auta, prešiel cez dvoje zvodidlá a následne vošiel do cesty prichádzajúcej dodávke. Utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ ozrejmil pre Blesk.cz celú situáciu hovorca hasičov.

Nie je známe, v akom stave sa Jakub po náraze nachádzal, a preto otázka, prečo sa k tomuto nerozvážnemu kroku uchýlil, už zostane, žiaľ, nezodpovedaná. Špekuluje sa však, že Zedníček bol zrejme v šoku či dokonca zranený, a preto sa rozhodol vyhľadať pomoc na druhej strane diaľnice, kde sa nachádzala čerpacia stanica.

27-ročný muž po sebe zanechal len 9-mesačnú dcérku Mayu, ktorú mal s priateľkou Lenkou Janíkovou. Herca môžu poznať diváci aj z relácie Kurňa, co to je, kde stál práve po boku svojho slávneho strýka.

Synovec slávneho herca Pavla Zedníčka, Jakub, tragicky zahynul v prvých minútach nového roka na diaľnici počas hrôzostrašnej autonehody.
Zobraziť galériu (5)
Synovec slávneho herca Pavla Zedníčka, Jakub, tragicky zahynul v prvých minútach nového roka na diaľnici počas hrôzostrašnej autonehody.  (Zdroj: TV Barrandov)

Viac o téme: Jakub Zedníček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu