Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Petra Vajdová po mesiacoch skrývania opäť na obrazovkách: A so zmeneným imidžom!

Petra Vajdová sa po účinkovaní v Let's Dance stiahla do úzadia. Zobraziť galériu (6)
Petra Vajdová sa po účinkovaní v Let's Dance stiahla do úzadia.

BRATISLAVA - Je späť! Petra Vajdová (32) si toho v druhej polovici roku 2017 prežila viac než dosť. Jej účasť v tanečnej šou Let's Dance hneď v úvode poznačil nepríjemný incident, kedy ju muži zákona chytili za volantom pod vplyvom alkoholu. No a keď už sa zdalo, že svoje meno pred Slovákmi očistila, prišla ďalšia chyba... Následne sa herečka z verejného života úplne stiahla. No po 3 mesiacoch je, zdá sa, späť. Ako totiž informovala Markíza, opäť sa bude objavovať na ich obrazovkách. A so zmeneným imidžom!

Petru Vajdovú počas účinkovania v tanečnej šou Let's Dance sprevádzala jedna nepríjemná udalosť za druhou. Ešte pred samotným štartom projektu si zavarila, keď ju muži zákona chytili za volantom s 2,4 promile alkoholu v krvi. 


Hviezda Búrlivého vína: Ožratá za volantom?!


A keď už sa zdalo, že Slováci na jej prešľap zabudli, prišiel ďalší kiks. Brunetka si totiž počas generálky natrhla svalový úpon a spôsobila si vnútorné krvácanie v nohe, čo si vyžiadalo okamžitý prevoz do nemocnice. 


Hviezda Let's Dance Vajdová sa vážne zranila: vnútorné krvácanie... Rýchly prevoz do nemocnice!


Jej následne konanie však nebolo práve najšťastnejšie. Večerné predstavenie, na ktoré si Slováci kupovali lístky niekoľko mesiacov vopred, totiž zrušila. A urobila tak doslova na poslednú chvíľu, keď už diváci boli v divadle, či na ceste zo vzdialených miest. 


Zranená Vajdová si pekne zavarila: Diváci zúria... Si klamárka a podvodníčka!


O deň neskôr sa však už postavila na tanečný parket markizáckej šou a odtancovala celú nacvičenú choreografia. Tým ľudí, ale aj samotné divadlo poriadne naštvala. „To, že Petra Vajdová v nasledujúci deň, aj napriek indispozícii, účinkovala v televíznom programe, považujeme za jej nešťastné rozhodnutie a ďalší osobný omyl,“ vyjadrilo sa SND.

Vtedy sa herečka z verejného života úplne stiahla. Celé tri mesiace žila v ústraní a nikde sa neobjavovala. No tomu je, zdá sa, koniec. Aktuálne totiž Markíza na svojom Instagrame oznámila, že Vajdová sa opäť bude objavovať na ich obrazovkách.

Hviezdiť by mala v novom seriáli s názvom Detektív Dušo, ktorý sa do vysielania dostane už budúci štvrtok. A brunetka sa v ňom v úlohe súdnej lekárky ukáže s úplne zmeneným imidžom. Svoje dlhé hnedé vlasy vymenila za zosvetlený bob s ofinou... Pozrite, pristane jej to?

 

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu