Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nová svetová šou na Markíze: Meno moderátora vás šokuje!

Toto meno by ste rozhodne nečakali. Zobraziť galériu (5)
Toto meno by ste rozhodne nečakali. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V týchto dňoch odpromovala Markíza nový náborový spot na úspešnú šou „The Wall“, s pracovným názvom Stena. Televízia zároveň odtajnila aj identitu toho, kto bude divákov týmto svetovo úspešným formátom sprevádzať. Meno moderátora vás šokuje!

Markíza už čoskoro odštartuje ďalšiu novinku s názvom „The Wall“, ktorá sa teší mimoriadnemu úspechu vo viacerých krajinách sveta. V pripravovanej šou bude centrom diania vysoká stena a formou kvízovej zábavy sa tu bude hrať o výnimočnú finančnú čiastku. O rozprávkovú výhru budú bojovať tí, ktorí sa nezištne angažujú v pomoci druhým.

Televízia už odhalila aj meno moderátora, ktoré môže byť pre viacerých divákov veľkým prekvapením. Kompetentní totiž stavili na herca a víťaza uplynulej série Let´s Dance Vlada Kobielskeho, ktorý s moderovaním veľkých formátov nemá výraznejšie skúsenosti. Jeho angažovanie do tejto lukratívnej pozície už Markíza potvrdila aj odvysielaným náborovým spotom, ktorým Vlado sprevádza.

Moderátorom úspešnej svetovej šou s názvom The Wall bude herec Vlado Kobielsky.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorom úspešnej svetovej šou s názvom The Wall bude herec Vlado Kobielsky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V minulosti sa však na podobných projektoch popálili viacerí jeho kolegovia, ktorí si zo strany nespokojných divákov vypočuli poriadnu dávku kritiky. Či túto neľahkú výzvu Vlado napokon zvládne a zahviezdi aj v ďalšom veľkom projekte? Nuž nechajme sa prekvapiť...

Viac o téme: Vlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu