Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prachař o natáčaní so Zdeňkom Troškom: Týmto som zavŕšil svoju filmovú a televíznu kariéru!

Jakub Prachař Zobraziť galériu (6)
Jakub Prachař (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Už o týždeň - 11. januára 2018 sa do slovenských kín dostane nová rozprávka českého režiséra Zdeňka Trošku s názvom Čertoviny. Jednu z výrazných postáv si v novinke zahrá aj Jakub Prachař. Na filmovom plátne sa predstaví v úlohe zakomplexovaného čerta a ako prezradil, týmto zavŕšil svoju filmovú a televíznu kariéru.

„Môj čert je taká zakomplexovaná figúra, ktorá to nemá v živote jednoduché, je trochu zmätený,“ povedal Prachař, ktorý hrá azda prvého modrookého čerta v histórii filmu. „Na začiatku sme uvažovali, že by Jakub mohol mať tmavé šošovky, ale nakoniec sme ho nechali ako čerta modroočka,“ smeje sa Zdeněk Troška. 

No a ako prezradil Jakub, úlohou čerta dosiahol ako herec už úplne všetko. „Hlavným dôvodom, prečo som túto úlohu prijal, bolo ‚Cimrmanovo herecké desatoro‘. Splnil som si všetkých deväť bodov a chýbal mi len ten desiaty, a to: ‚Keď hráš čerta, nezabúdaj, že máš chvosť!‘ Takže desatoro mám splnené, a tým som zavŕšil svoju filmovú a televíznu kariéru,“ dodal Prachař.

Viac o natáčaní novej rozprávky Zdeňka Trošku, ktorá sa do slovenských kín dostane 11. 1. 2018, sa dozviete z priloženého videa.

Čertoviny rozhovor s Prachařom

Video: Trailer k rozprávke Čertoviny

Viac o téme: Jakub PrachařČertoviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu