Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Reakcie na Susedov Markízu zaskočili: Čakali úspech, ale... TOTO je už prisilná káva!

Seriál Susedia Zobraziť galériu (8)
Seriál Susedia

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa po neuveriteľných 10 rokoch vrátil na markizácke obrazovky najpopulárnejší slovenský sitkom Susedia. Na novú sériu sa tešilo obrovské množstvo fanúšikov, ktorí si od obnovenia spolupráce Andyho Krausa (50) a Petra Marcina (51) sľubovali mnoho. Premiéra však vypálila aj mimo očakávaní tvorcov...

Obľúbení Susedia, ktorí sa na obrazovky vrátili aj s mladou posilou – talentovanou herečkou Dominikou Richterovou, totiž trhli naozaj nečakaný rekord. K obrazovkám prilákali neuveriteľných 1,056 milióna divákov, čím dosiahli extrémne vysoký podiel sledovanosti.

Zuzana Tlučková, Viki Ráková, Peter Marcin a Andy Kraus si pre seba v pondelok večer odtrhli 45,1% všetkých divákov. Takúto sledovanosť nemal podľa portálu medialne.sk žiadny televízny program už jeden a pol roka, pričom podobný úspech sa naposledy podaril v máji 2016 na RTVS. Vtedy si druhú tretinu hokejového zápasu medzi Slovenskom a Francúzskom na svetovom šampionáte pozrelo 1,12 milióna divákov.

Premiérová časť Susedov sa teší obrovskej sledovanosti.
Zobraziť galériu (8)
Premiérová časť Susedov sa teší obrovskej sledovanosti.

Pozitívne však nie sú len štatistiky, no i reakcie samotných divákov. Prvú epizódu úspešného seriálu považujú za mimoriadne vydarenú a nevedia sa dočkať ďalších pokračovaní legendárneho príbehu o bláznivých susedoch, plného nezabudnuteľných hlášok. 

„Sme nesmierne radi, že sa divákom návrat našich kultových Susedov páčil a dúfajme, že s neutíchajúcou priazňou si budú vychutnávať aj ďalšie príbehy svojich obľúbených postavičiek,“ vyjadril sa generálny riaditeľ Markízy Matthias Settele.

Viac o téme: Peter MarcinSusediaAndy KrausViki RákováDominika RichterováZuzana Tlučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu