Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kramár vyvracia klebety o rozvode: FOTO ako dôkaz!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár

KOSTARIKA - Začiatkom decembra sa na verejnosť dostala šokujúca správa o rozvode známeho slovenského herca Maroša Kramára (58) a jeho manželky Nataše Nikitinovej (50). Dvojici sa podľa medializovaných informácií mal rozpadnúť 18-ročný vzťah. Známy Slovák však vzápätí klebety poprel. A teraz na internete poskytol aj FOTO ako dôkaz!

V závere minulého roka na verejnosť vyplávalo viacero informácií o prekvapivých rozvodoch v našom šoubiznise. Po šokujúcom rozpade 39-ročného manželstva Jozefa a Aleny Heribanovcov a dlhoročných zväzkov manželov Kočišovcov či Bičanovcov, sa hovorilo aj o kríze vo vzťahu herca Maroša Kramára a Nataše Nikitinovej. 


Ďalší šok v slovenskom šoubiznise: Manželstvo vraj krachlo po 18 rokoch aj Kramárovcom!


Dvojica sa vraj po dlhých 18 rokoch rozvádza. „Problémy mali ako každé manželstvo po rokoch. Dokonca nedávno bola Nataša na dovolenke len s deťmi bez Maroša. Je to teraz asi nejaký boom, že ak nastanú problémy, tak proste podajú žiadosť o rozvod. Neviem, oni dvaja sú však veľmi racionálni. Nemyslím si, že by išlo o nepremyslený ťah v afekte,“ informoval vtedy portál Fakt 24 jeho zdroj.

Umelec však vzápätí tieto správy pre české médiá vyvrátil. „Sú to nezmysly. S manželkou sa nerozvádzame, vzťahy máme v poriadku. Neviem, ako k tomu prišli, vôbec tomu nerozumiem,“ povedal známy umelec s tým, že sa jeho polovička s deťmi už pol roka nachádza na Kostarike a pred Vianocami mal za nimi namierené aj on. 

A skutočne - aktuálne totiž známy Slovák pridáva na sociálne siete zo Strednej Ameriky jednu fotku za druhou. A najnovšie sa fámy o kríze vo vzťahu rozhodol demonštrovať idylickým záberom celej rodinky. Nechýbala na nej, samozrejme, ani jeho manželka Nataša. Tak teda prajeme, aby informácie o rozvode boli naozaj len klebetami a aby harmonický vzťah manželom ešte dlho vydržal!

 

Šťastný nový rok. 2018

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar),

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu