Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizáčka Kveta Horváthová ide "pod nôž": Operácia, ktorú odkladala viac ako 20 rokov!

Kveta Horváthová už čoskoro absolvuje operáciu. Zobraziť galériu (5)
Kveta Horváthová už čoskoro absolvuje operáciu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nový rok začne markizáčka Kveta Horváthová (41) nie práve najpríjemnejším spôsobom. Ako totiž informovala svojich priaznivcov na sociálnej sieti Instagram, už čoskoro pôjde „pod nôž“. Podstúpi operáciu, ktorú viac ako 20 rokov odkladala.

Málokto zrejme vie, že markizácka moderátorka Kveta Horváthová trpí krátkozrakosťou. Už čoskoro sa však tohto svojho hendikepu plánuje zbaviť. Ako totiž informovala svojich priaznivcov na sociálnej sieti Instagram, v týchto dňoch ju čaká operáciu, na ktorú sa odhodlávala viac ako 20 rokov. 

„Po viac ako 20 rokoch som sa odhodlala dať svojim očiam ten naj dar - slobodu. Slobodu od okuliarov, ale najmä od kontaktných šošoviek, ktoré som nosila takmer nepretržite, čo prinášalo so sebou nie málo nepríjemností,“ priznala na webe známa plavovláska. 

„Po trojhodinovou vyšetrení pani doktorka skonštatovala, že som vhodný adept na operáciu. Jupí. Nový rok mi prinesie nový život,“ pochválila sa fanúšikom moderátorka, ktorá sa už čoskoro bude môcť pýšiť orlím zrakom. Držíme palce, nech všetko dopadne bez problémov!

Kveta Horváthová už čoskoro podstúpi operáciu očí.
Zobraziť galériu (5)
Kveta Horváthová už čoskoro podstúpi operáciu očí.  (Zdroj: Instagram K.H.)

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu