Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nepríjemné zdravotné problémy moderátora Sajfu: Najhorší scenár sa naplnil... Musí dať ZBOHOM svojmu miláčikovi?!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Známy slovenský moderátor Matej Sajfa Cifra (38) aktuálne rieši nepríjemné zdravotné problémy. Už dlhší čas ho totiž trápi upchatý nos a nezaberajú mu ani spreje na jeho uvoľnenie, na ktorých sa postupne stal závislým. Podstúpil preto odborné vyšetrenie a jeho výsledok ho určite nepotešil - najhorší scenár sa totiž naplnil. Bude musieť povedať zbohom svojmu miláčikovi?!

Matej Sajfa Cifra krátko pred Vianocami musel riešiť nepríjemné zdravotné problémy. Dlhodobo ho totiž trápil upchatý nos a ani po dlhých týždňoch ho tento nepríjemný problém neopúšťal. Pár dní pred sviatkami sa preto rozhodol podstúpiť odborné vyšetrenie a to potvrdilo moderátorove obavy. 

„Zistil som vo svojich 38 rokoch, že som reálne na niečo alergický. Najhoršie na tom alergologickom vyšetrení bolo, že som zistil, že som alergický na niečo, čo je môjmu srdcu veľmi, veľmi milé a nedokážem sa toho vzdať - je to Molly,“ prezradil vo svojom vlogu na youtube rádiový spíker. 

Alergológ Matejovi Sajfovi Cifrovi zistil, že je alergický na svojho miláčika Anglického buldoga Molly, ktorého si pred tromi rokmi adoptoval z útulku.
Zobraziť galériu (5)
Alergológ Matejovi Sajfovi Cifrovi zistil, že je alergický na svojho miláčika Anglického buldoga Molly, ktorého si pred tromi rokmi adoptoval z útulku.  (Zdroj: youtube.com)

Alergológ mu tak potvrdil, že za jeho problémom je s najväčšou pravdepodobnosťou jeho psí miláčik, ktorého si s manželkou Veronikou pred tromi rokmi adoptoval z útulku. Vzdať sa ho preto rozhodne nechce a vyzval svojich sledovateľov, aby mu dali nejaký tip, ako alergiu zmierniť. 

Oslovili sme v tejto súvislosti samotného Sajfu, nech nám prezradí, či sa k nemu napokon nejaký účinný recept dostal a ako svoju situáciu plánuje riešiť. „Dostal som od ľudí neuveriteľné množstvo rôznorodých rád od akupunktúry, cez lieky, spreje, až po ‚neboj, telo si zvykne‘. Chválabohu, tá alergia nie je tak vážna, že by som nedokázal prežiť, takže skôr uvidím a pokúšam sa odvyknúť si od nosového spreja,“ prezradil nám moderátor. Prajeme mu teda, nech ho zdravotné nepríjemností čo najskôr opustia!

Viac o téme: SajfaMatej Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu