Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bičanova pretvárka pár dní pred prevalením rozpadu manželstva: Takto chcel všetkých oklamať!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (7)
Andrej Bičan

BRATISLAVA - Myslel si, že to utají! Moderátor a zábávač Andrej Bičan (42) po tom, čo bol v Jasnej prichytený po boku inej ženy, konečne vyšiel s pravdou von a priznal, že sa rozvádza. Mesiac predtým však chcel bez hanby všetkých verejne oklamať. Takto do kamery tvrdil, že s rodinou budú mať krásne Vianoce!

Opak je však pravdou. Jeho rodina sa už dávno rozpadla. Po 11 rokoch vzťahu, kedy spolu vychovávali dve dcéry, sa rozhodli s manželkou Editou ísť od seba. Ako nedávno Andrej Bičan sám priznal, už rok žije s priateľkou Miškou. S tou ho prichytili začiatkom decembra v Jasnej,  a tak išiel s pravdou von. Rozpad manželstva a novú známosť sa mu podarilo tajiť vyše roka.

Dokonca ešte pred mesiacom, kedy sme ho zastihli na krste CD Emmy Drobnej sa pretvaroval, že je všetko v poriadku a do našej kamery veselo klamal o tom, ako bude s rodinou tráviť Vianoce. „Ja sa veľmi teším, deti už majú napísané Ježiškovi, tak Ježiško to už určite dostal a číta to niekde, tak keď budú poslúchať tak možnože 20% z toho dvojstranového listu dostanú. Samozrejme, že to budú iba tie veci, ktoré bude schopný zadovážiť vo výpredaji,“ povedal s humorom vtedy Bičan, ktorý na otázku, aké majú rodinné zvyky odvetil: „Máme klasické Vianoce, normálne. Doobeda sa zdobí stromček, snažíme sa nejesť celý deň. Večeru máme skôr.“

Už vtedy však moderátor vedel, že s deťmi na Štedrý večer za jedným stolom sedieť zrejme nebude, keďže už v tom čase žil s novou priateľkou. Dokonca medzi riadkami to sám v rozhovore naznačil, čo si človek uvedomí až teraz. „Po novom máme už darčeky ráno pod stromčekom, a tam čakajú na tú večernú chvíľu, kedy sa rozbaľujú. Tak aj tento rok to tak asi bude, že darčeky tam budú od rána, ale rozbalia sa až večer,“ povedal Bičan, čím sám načrtol, že sa u neho pred rokom menila istá vianočná tradícia. Aj v tom zlom však treba hľadať niečo dobré - v tomto prípade si deti budú rozbaľovať darčeky dvakrát. Viac o Bičanových Vianociach, i o tom, či dostal niekedy nevhodný darček, sa dozviete z VIDEA!

Andrej Bičan - Vianoce

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu