Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší luxus u Belohorcovej: MEGA darček pod stromček za takmer 200 tisíc eur!

Zuzana Zobraziť galériu (10)
Zuzana (Zdroj: acrhív Z.B.)

MIAMI – Mnohí puknú závisťou! Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (41) už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou, kde si spolu s manželom Vlastom Hájkom a s dvoma deťmi žijú naozaj rozprávkový život. Dôkazom jej aj jej najnovšie video na sociálnej sieti, kde si rodinka zadovážila naozaj luxusného tátoša v hodnote približne 200 tisíc eur.

Rodená Žilinčanka Zuzana Belohorcová žije s manželom - podnikateľom Vlastimilom Hájkom a dvoma deťmi Salmou a Neviom za veľkou mlákou v americkom Miami skutočne prepychový život. Okrem luxusného bytu, ktorý kúpili na South of 5t, ktorá patrí medzi najlukratívnejšiu a najdrahšiu časť v Miami, sa blondínka rada pochváli aj značkovými vecami, nedávno dokonca aj letom v súkromnom lietadle. Najnovšie vytiahla tiež poriadne ťažký kaliber.

Na Instagrame sa rodinka pochválila novým luxusným autom, ktorý sa pýši divokým žrebcom na kapote - ide o Ferrari 458 Italia. Dvojmiestny športiak má  pod zadnou kapotou osemvalcový motor a vyznačuje sa perfektnými jazdnými vlastnosťami. Medzi výkonnými motormi patrí medzi špičku a ponúka solídny výkon 425 kW / 570 koní. Cena tohto luxusného tátoša sa pohybuje okolo 200 tisíc eur.

„Nové auto doma. Toľko moc radosti. Klasika, chlapi,“ napísala Belohorcová a pridala video, ako ho išli ukázať deťom. Tie sa z neho naozaj veľmi tešili. Preto nás zaujímalo, či išlo o predčasný darček, ktorý si rodinka dala pod vianočný stromček, alebo si iba manžel splnil ďalší mužský sen. 

„Áno, manžel si urobil spolu s jeho spoločníkom radosť. Spolu totižto budujú jeden z najväčších dealershipov v USA. Je to už 8 rokov, čo sme sa presťahovali na Miami a manžel sa zriekol svojej vášne- Ferrari Scuderia boy, čo bol jeho klub milovníkov rýchlych áut, a tak je rád, že je späť a môže si svoju vášeň užívať naplno. 458 spider v červenej farbe (rosso corsa dino) bol vždy jeho sen. Je to limitovaná edícia, sú len 4 v celej Amerike,“ netajila Belohorcová, ktorá priznala, že tento ich tátoš stojí poriadne mastnú sumičku.

„Cena je cca 230 tisíc dolár,“ priznala kráska, čo je v prepočte na eurá 194 tisíc. Na záberoch bolo vidieť, že z nového auta sa tešia aj deti, čo nám potvrdila ja blondínka „Asi najväčšiu radosť má náš syn Nevio,“ dodala Zuzana, ktorej si žije naozaj rozprávkový život. Čo poviete?

Belohorcova auto
 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu