Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský sexsymbol o hereckých kolegoch: Nevedia ani ako sa volám! A kvôli tomuto si poplakal...

Juraj Bača Zobraziť galériu (12)
Juraj Bača (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prezradil tajomstvo! Markizácki diváci ho poznajú z populárneho seriálu Rex, kde hrá hlavnú úlohu sympatického vyšetrovateľa. Reč je o fešákovi Jurajovi Bačovi (30), ktorý bol doteraz fanúšikom známy najmä z divadla či zo seriálu Búrlivé víno. Topkám umelec priznal kvôli čomu si nedávno poplakal i to, ako ho vnímajú hereckí kolegovia.

Novodobý sexsymbol Juraj Bača sa zviditeľnil hlavnou úlohou v markizáckom seriáli Rex, pre ktorého to bola doposiaľ jeho najväčšia rola. O tom, že ju stvárnil skvele svedčí aj fakt, že mu všetci z okolia nepovedia inak ako Rex. Dokonca aj jeho hereckí kolegovia.

„Mňa to úprimne teší. Hlavne ma teší, že to malo obrovský úspech u detí, tie sa z toho naozaj úprimne tešia. A keď sa niekde objavím, detská sú tie, ktoré mi dobijú baterky. Vôbec mi to nejako nevadí. Samozrejme, že tí starší hereckí kolegovia, všetci sa ma pýtajú, kde mám psa a už ma volajú Rex a ani nevedia ako sa volám, len Rex. Možno, že mi to aj prischne, kto vie,“ odvetil Bača, ktorý nám prezradil aj to, že bola aj chvíľka, kedy si poplakal.

„So psíkmi, ktorí stvárňujú Rexa som si vytvoril krásny vzťah, až taký, že mi chýbajú. Aj sme si poplakali s cvičiteľkami, keď už odchádzali do Poľska, lebo teraz máme krátku pauzu,“ netajil herec, ktorý toho topkám prezradil oveľa viac. To, prečo má trému, či mal strach zo psov, i to aké má bokovky... Viac sa dozviete z VIDEA.

Juraj Bača

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu