Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Baby boom pokračuje! Bývalý superstarista ukázal partnerku a... Budeme mať bábätko!

Bývalý superstarista sa pochválil tehotnou partnerkou. Zobraziť galériu (5)
Bývalý superstarista sa pochválil tehotnou partnerkou.

PRAHA - Už onedlho sa stane otcom! Bývalý superstarista Daniel Křížka (23) sa nedávno pochválil radostnou správou. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu so svojou partnerkou Miou a postaral sa o poriadny rozruch. Okrem toho, že sympatická brunetka je v pokročilom štádiu tehotenstva, fanúšikov prekvapil ešte jednou novinkou...

Vyzerá to tak, že sympatický spevák má rovno dvojitý dôvod na radosť. „S mojou najdrahšou a krajšou polovičkou by sme vám všetkým chceli oznámiť, že začiatkom roka očakávame príchod nášho malého dievčatka,“ napísal k snímke na Instagrame a v statuse svoju drahú označil.

Pozornému oku fanúšikov neuniklo, že dáma na fotografii má ako priezvisko uvedené „Křížková“, a teda to vyzerá tak, že dvojica svoj vzťah stihla už aj oficiálne spečatiť. „Je to pre nás obrovský dar a sme neskutočne vďační za to, že sme všetci traja zdraví a všetko je tak, ako má byť,“ napísal Dan, ktorý sa však k manželstvu nevyjadril.

Zaľúbenému páru to ale evidentne klape a príchodu vytúženej dcérky sa už nevie dočkať. „Ďakujeme našim rodinám a blízkym za lásku a podporu, pretože to je to najdôležitejšie. Ja a dve dievčatá... no to bude jazda,“ konštatoval nadšene a zároveň poďakoval všetkým fanúšikom za podporu a množstvo gratulácií. 

Viac o téme: Daniel Křížka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu