Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalší rozchod v slovenskom šoubiznise: Aj tomuto známemu hercovi krachol vzťah?!

Ďalší rozchod v našom šoubiznise. Zobraziť galériu (5)
Ďalší rozchod v našom šoubiznise. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - To čo sa deje za posledné mesiace v slovenskom šoubiznise je až neuveriteľné. Na povrch sa dostávajú informácie, že vzťahy a manželstvá našich známych tvárí sa rozpadávajú ako domčeky z karát. Najnovšie je reč o známom hercovi Petrovi Batthyánym (51), ktorému to má poriadne škrípať vo vzťahu s jeho partnerkou Dagmar (51).

Jeden rozchod za druhým! Tak to aktuálne vyzerá v našom šoubiznise. Po manželoch Heribanovcoch, Petrovi Kočišovi, Andrejovi Bičanovi sa hovorilo, že vzťah má krachovať aj Marošovi Kramárovi, ktorý to však poprel. Najnovšie Nový Čas prišiel s informáciou, že to vo vzťahu škrípe aj hercovi Petrovi Batthyánymu.

Umelec už žije takmer 10 rokov vo vzťahu s partnerkou Dagmar, ktorú si zobral za ženu v roku 1998. O tom, že to medzi nimi škrípalo už v minulosti svedčí aj fakt, že sa v roku 2005 rozviedli, keď sa výtvarníčka rozhodla podať žiadosť o rozvod. Napriek rozvodu sa dali o pár rokov neskôr opäť dokopy, aj keď manželmi sa už nestali.

Podľa najnovších informácií to má však opäť medzi nimi poriadne škrípať. Vraj to nie je medzi nimi už dlhšie v poriadku. „Medzi Petrom a Dáškou nie je všetko v poriadku. Prežívajú krízu,“ tvrdí zdroj pre spomínaný denník. A čo na to hovorí herec? „Viete čo, zavolajte radšej Dáške a spýtajte sa jej osobne,“ napísal vraj Novému času Batthyány, ktorý sa však neskôr ešte raz ozval s tým, že tieto informácie poprel: „Reči o našom rozchode, to je blbosť, nie je to pravda. Neviem, kde to vzniklo, ľudia sú rôzni a všeličo povedia.“

Batthyányho sme sa snažili osloviť aj my, na naše telefonáty a sms správy však nereagoval. Zrejme iba čas ukáže ako to naozaj medzi nimi je a či nadchádzajúce vianočné sviatky strávia ako pár, alebo osamote.

Viac o téme: Peter Batthyány
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu