Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda Hlasu Česko Slovenska prichytená so známou speváčkou: Pozrite, s kým trávil víkend!

Juraj Zaujec a Svetlana Rymarenko Zobraziť galériu (5)
Juraj Zaujec a Svetlana Rymarenko (Zdroj: Vlado Anjel)

TATRANSKÁ LOMNICA - Juraj Zaujec (34) sa pred piatimi rokmi dostal do povedomia verejnosti vďaka speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Na výslní sa však drží dodnes. Aktuálne sa nám ho podarilo stretnúť v tatranskom Hoteli Lomnica... A nebol tam sám. Spoločnosť mu robila známa slovenská speváčka. Pozrite, s kým trávil víkend!

Zástupy ľudí tento víkend prilákala do Tatranskej Lomnice akcia Hotela Lomnica, v ktorom sa konajú Vianočné trhy. Práve tam sa nám podarilo stretnúť aj veľkú hviezdu markizáckej šou Hlas Česko Slovenska Juraja Zaujeca. A spevák sa v horách objavil po boku ďalšej známej Slovenky. 

Víkend trávil s talentovanou speváčkou Svetlanou Rymarenko zo skupiny Fragile. V dobrej nálade si spoločne vychutnávali raňajky a skrátka bolo vidieť, že prítomnosť toho druhého si naozaj užívajú. Nešlo však o žiaden ich romantický pobyt, hoci by sa to tak na prvý pohľad mohlo zdať... Dvojica bola totiž súčasťou programu a starala sa o perfektnú vianočnú atmosféru. 

Sympatickému umelcovi v hoteli robila spoločnosť jeho manželka Eva, s ktorou ho, napriek mladému veku, spája už dlhá 30 ročná minulosť - Juraj si totiž svoju polovičku vyhliadol už v škôlke a dnes majú spolu 2 krásne deti. Navyše aj Svetlana je už niekoľko mesiacov šťastne vydatá. V rovnakom čase, ako Adela Banášová, si svoje áno povedala vo Svätom Jure so snúbencom aj speváčka z Fragile.


Slovenská speváčka sa potichu vydala: To je ale nádhera!


Video: Vianočný pozdrav Juraja Zaujeca a Svetlany Rymarenko

Juraj Zaujec, Svetlana Rymarenko Juraj Zaujec, Svetlana Rymarenko
 

Viac o téme: Svetlana RymarenkoJuraj Zaujec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu