Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dokonalá Verešová prehovorila o svojich komplexoch: Odstávajúce uši, široký nos a úzke pery!

Modelka a dvojnásobná mama Andrea Verešová vyzerá neuveriteľne sexi. Zobraziť galériu (8)
Modelka a dvojnásobná mama Andrea Verešová vyzerá neuveriteľne sexi. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA – Je krásna, sexi a s dokonalými krivkami! Reč je o slovenskej modelke a Miss Slovensko 1999 Andrei Verešovej (37), ktorá už roky patrí k našim najvychytenejším modelkám v našich zemepisných šírkach. Zrejme nikto ani len netušil, že niekdajšia kráľovná krásy tiež trpela komplexmi. Neuveríte, čo ju trápilo.

Otvorene priznala svoje nedostatky! Dvojnásobná mama a modelka Andrea Verešová je krásna žena, ktorá je snom mnohých mužov a vzorom pre mnohé mladé ženy. Zrejme málokto by povedal, že aj táto slovenská bohyňa trpela komplexmi. Pre topky na rovinu priznala, čo ju najviac trápilo.

„Ježiš, samozrejme, v puberte si deti, mladé dievčatá častokrát prejdú rôznymi komplexmi alebo pocitom, že niečo by mohlo byť lepšie alebo dokonalejšie, ale nikto nie je dokonalý,” komentovala tému komplexov Andrea. „Ja som si nikdy nedala nič urobiť, žiadny zákrok plastický, aj keď mi hovorili: trochu ti odstávajú uši a máš širší väčší nos alebo daj si zväčšiť pery. Zatiaľ som ničomu nepodľahla a myslím si, že aj s malými nedostatkami môže človek žiť, a naopak, ak ich rafinovane správne otočíte vo vaše prednosti, tak je to zaručená cesta k úspechu – ako niektoré topmodelky v zahraničí,“ povedala topkám Verešová.

Tá prezradila aj to, ako sa stará o svoj zovňajšok a postavu, čomu sa zásadne vyhýba, aký je jej jedálničiek a či v budúcnosti plánuje nejaké plastické zákroky. Viac sa dozviete z videa.

Andrea Verešová

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu