Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vychudnutá slovenská kráska: Zhodila neuveriteľných 20 kíl!

Známa kráska poriadne schudla. Zobraziť galériu (10)
Známa kráska poriadne schudla. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Mení sa pred očami! Miss Slovensko 2007, ktorá bola vždy štíhla, sa za posledné dva roky výrazne zmenila. Po pôrode svojho prvorodeného syna Alexa rapídne schudla a teraz je doslova na nepoznanie... Reč je Veronike Vágner Husárovej (30). Pozrite, aká je vychudnutá!

Najkrajšia žena Slovenska za rok 2007 Veronika Husárová sa pred dvoma rokmi stala mamou syna Alexa. Odvtedy sa kráska výrazne zmenila. Hoci bola brunetka vždy krásna a štíhla a jej postavu jej mohli mnohé ženy závidieť, najnovšie vyzerá ešte chudšie. Úbytok kíl poznať nielen na postave, ale aj v tvári.

Pred pár dňami sme ju stretli na tlačovke ohľadne novej kozmetickej značky, a tak sme zisťovali, čo robí, keď je taká chudá. Jej odpoveď nás prekvapila. „Ja fakt nič nerobím, chodím na jogu a keď mám čas, tak idem do fitka si zabehať. Ale v mojom prípade štíhla postava je asi to, že mám toho dosť veľa, veľa roboty a zabúdam jesť, čo nie je moc dobré, lebo ja milujem jedlo, takže dosť mi to v niektorých prípadoch chýba. Ja som aj dosť dlho kojila, čo bol tiež jeden fakt, ktorý mi dopomohol k tomu, aby som sa vrátila späť na pôvodnú váhu, ale je to momentálne dosť pod tou váhou,“ prezradila topkám Veronika.

Zisťovali sme preto, koľko kíl teda schudla. „Od pôrodu je to aj 20 kíl,“ zaskočila nás svojou odpoveďou brunetka. „Je to dosť, ja viem, ale ja by som sa chcela snažiť ju udržať, už nechcem viac chudnúť. Takto je to fajn a možno ešte posilniť tie svaly. A tá joga je výborná vec, lebo mám problémy aj s chrbticou, takže tam si aj oddýchnem, zacvičím, posilním,“ dodala na záver Husárová. Fotografiu jej štíhle postavy nájdete v našej GALÉRII».

Okrem toho topkám Veronika prezradila aj to, či plánujú s manželom druhé bábätko, aké plastiky podstúpila a čo robí preto, aby bola stále taká pekná a ešte oveľa viac. Odpovede nájdete vo VIDEU.

Viac o téme: Veronika Vágner Husárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu