Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prúser na koncerte Horkýže Slíže: Gitaristu potriaslo 380 voltov, museli stopnúť koncert!

Horkýže Slíže Zobraziť galériu (4)
Horkýže Slíže (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vypredávajú haly, festivaly a ich koncert si nenechá ujsť snáď nikto, kto si vypočul aspoň jeden ich album. Napriek tomu, že sú profesionáli a na Slovensku kapela Horkýže Slíže patrí medzi najobľúbenejšie skupiny už 20 rokov, aj ich občas na pódiu postretne nepríjemné prekvapenie, s ktorým absolútne nerátali.

Bláznivé hudobné zoskupenie sme stretli na tlačovke pri príležitosti uvedenia koncertného turné a ich najnovšieho albumu Pustite Karola. Hneď v úvode chalani prekvapili historkou, že roky omieľaný Karol skutočne existuje. Má ísť o skalného fanúšika Horkýže Slíže, ktorý je zavretý v psychiatrickej liečebni a nahovára si, že je Adam Šangala.

Ako to vyzerá s jeho prepustením, síce hudobníci nevedia, no podľa svojich slov by boli radi, ak by sa mohol dostaviť aspoň na jeden z nasledujúcich koncertov. Keď sme sa s členmi Horkýže Slíže rozprávali, nedalo nám nespýtať sa, či sa im počas dlhých rokov na hudobnej scéne podarilo zažiť aj nejaký ten trapas, na ktorý nikdy nezabudnú. A odpoveď nás úplne dostala! 

horkyze slize

Viac o téme: Horkýže Slíže
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu