Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vystavila tehotenské bruško i megaprsia: Švidraňová nikdy krajšia nebola!

Barbora Švidraňová ukázala tehotenské krivky. Zobraziť galériu (7)
Barbora Švidraňová ukázala tehotenské krivky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau, tá je ale krásna! Speváčka Barbora Švidraňová (29) privedie na svet svojho prvého potomka v máji budúceho roka. Šarmantná umelkyňa už tehotenské krivky viac neskrýva a so svojimi fanúšikmi sa dokonca ochotne podelí aj s takými fotografiami, na ktorých je vidieť nielen rastúce bruško, ale i poriadne nadupaný dekolt.

Začiatkom decembra sme vás ako prví na Topkách informovali o sladkom tajomstve slovenskej speváčky Barbory Švidraňovej. Hoci populárna ryšavka potomka ešte neplánovala a celé to prišlo nečakane, s talianskym priateľom Francescom sa na bábätko veľmi tešia. Baša je momentálne vo štvrtom mesiaci a tehotenstvo si užíva doslova plnými dúškami.


VIEME PRVÍ! Populárna slovenská speváčka je tehotná: Prvé slová budúcej mamičky!


Svedčí o tom aj jej najnovší záber, ktorý zverejnila na svojej fanúšikovskej stránke na sociálnej sieti. Švidraňová si tentoraz zapózovala v dlhých trblietavých šatách, v ktorých je pekne vidieť, ako sa jej už stihlo zaguľatiť bruško. A nielen to! Pozornosti totiž určite neunikol ani jej viditeľne plnší dekolt, či krásna, rozžiarená tvár. Veď pozrite, ako jej to pristane!

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu