Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hotový ZÁZRAK v Jojke: Vyzeralo to s ním naozaj zle... V šoku aj Maťo Ďurinda!

Televízia Joj Zobraziť galériu (9)
Televízia Joj

BRATISLAVA - Všetko je len stav mysle! Aktuálne sa to potvrdilo aj pri mimoriadne ťažkom prípade, ktorý sa v minulosti objavil v jojkárskej relácii V siedmom nebi. Lukášovi totiž diagnostikovali nádor na mozgu, ktorý bol mimoriadne agresívny. Vyzeralo to tak, že mu zostáva len pár mesiacov života... No dnes je všetko inak. V šoku zostal aj spevák Maťo Ďurinda (56)!

10.12. V siedmom nebi upútavka

Diváci a fanúšikovia relácie V siedmom nebi si určite pamätajú dojímavý príbeh onkologického pacienta Lukáša zo štvrtej série relácie. Prešovčan spolu s partnerkou Majkou a tromi deťmi žili v dokonalej harmónii až do dňa, keď mu diagnostikovali nádor na mozgu.

Ten bol veľmi agresívny a stav otca rodiny bol mimoriadne vážny. Dvojica sa dokonca rýchlo zosobášila v nemocnici, aby si jeho partnerka mohla zobrať na seba hypotéku. Prognózy boli zlé... Ale po mesiacoch tvrdej a náročnej liečby a rehabilitácií sa stal hotový zázrak a Lukáš sa postavil na nohy.

Lukáš bol na tom v minulosti naozaj zle.
Zobraziť galériu (9)
Lukáš bol na tom v minulosti naozaj zle.  (Zdroj: TV JOJ)

„Poviem pravdu, že aj tí, čo nám písali, vraveli, že asi budeme plniť posledný sen. Vyzeralo to tak, že s Lukášom je veľmi zle. Spravili sme mu súkromný koncert Tublatanky, lebo ich miloval. A to, čo sa stane na konci tejto epizódy, bude prekvapenie pre Maťa Ďurindu,“ povedal k príbehu Vilo Rozboril. 

Spevák prišiel do štúdia a nevedel, čo ho čaká. Keď to následne zistil, bol to šok. „Spýtal som sa ho, či si pamätá Lukáša. Jasné, pamätal si ho a aj to, že to s ním zle vyzeralo. Tak som mu povedal, že: Hej? Tak pozeraj! Otvorili sa dvere a Lukáš prišiel po svojich. Samozrejme, že o paličke a ťažko, ale bol to krásny dôkaz toho, že aj keď to už vyzerá zle a ľudia si myslia, že prehrávajú, telo si v sebe dokáže nájsť dostatok sily. Ukáže, že to nevzdá,“ dodal Rozboril.

Lukáš sa nakoniec z hrozivej diagnózy dostal a dokonca sa postavil na nohy.
Zobraziť galériu (9)
Lukáš sa nakoniec z hrozivej diagnózy dostal a dokonca sa postavil na nohy.  (Zdroj: TV JOJ)

Maťo Ďurinda bol z Lukášovho úžasného pokroku úprimne rád.
Zobraziť galériu (9)
Maťo Ďurinda bol z Lukášovho úžasného pokroku úprimne rád.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: V siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu